Lányok, fiúk! Ti szoktátok mondani a testvéreiteknek, hogy szeretitek? Vagy szoktatok egymásnak puszit adni és megölelni egymást?
Az amerikai filmekben nem telik el úgy 10 perc, hogy ne mondanák, hogy "I love you", de így megszokássá válik és értelmét veszíti.
A japánok egyáltalán nem mondanak ilyesmit, nyugati hülyeségnek tartják állandóan mondogatni hogy "szeretlek".
Nálunk köztes állapot van, szerintem inkább tettekben kell, hogy megnyilvánuljon, inkább 1 testvéri puszi, mint 100 "szeretlek"!
Hát néha puszit szoktunk adni egymásnak.Tesóm sokszor meg lep egy két dologgal,mikor nem is számítok rá :) olyan rendes,
Én 20/L Ő 35F
Van még egy 34/F tesóm,vele most megromlott a viszony :(
Bocsánat,féltesók,csak sosem éreztettük egymással.
Köszönöm:)
És az első válaszolónál lányok vagy fiúk vagytok?
Én szoktam mondani a húgomnak, és ilyenkor ő is mondja nekem, de amúgy nem szokta magától mondani. De tudom, hogy szeret, mert van, hogy a spórolt pénzén inkább nekem vesz meg valamit, mint magának, sír, ha összezördülünk, meg hasonlók.
Régen jobban ragaszkodott, pedig rosszabb volt a kapcsolatunk, most kevésbé ragaszkodik, de többet beszélgetünk. Kezd serdülni, és tőlem meri az intimebb dolgokat megkérdezni. Érdekes, mert ő amúgy nagyon anyás, mégis valamiért mindenbe inkább engem avat be.
Én 17L, ő 14L
Nem szoktunk egymásnak ilyeneket mondani.
Nem így lettünk nevelve, amióta az eszemet tudom nem mondták a szüleink, hogy szeretlek, nem öleltek meg és puszit is csak születésnapkor kaptunk /kapunk.
És ez nagyon szomorú.
A férjemnek én jó ha 1 évben 2szer mondom, valamiért nehezemre esik és fogalmam sincs, hogy miért, pedig nagyon szeretem.
A kisfiamnak tudom mondani, sok puszit osztogatunk egymás között és sűrűn van ölelés is. Nekem ez így jobb, mint a gyerekkoromban volt. Nem azt akarom átadni a fiamnak amit én kaptam. Ettől függetlenül szeretem a szüleimet.
Egyébként ölelgetik a fiam és puszilgatják, de egy régi videóból kiderült, hogy olyan 3-4 éves korunkig minket is puszilgattak anyuék. Onnantól nem, hogy nagyobbak lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!