Ti felnőttként meg szoktátok mondani a magatokét a szüleiteknek, ha valami gond van?
Ez nem a Te hibad! Mindegy, hogy kire fogjak, most eppen rad.
Kerdesedre valaszolva, igen, en megmondom amit gondolok. Ez igy termeszetes.
Én már nem mondom meg,mert volt vitám belőle bőven. Rájöttem feleslegesen jártatom a számat így ahogy az első tanácsolta békén hagyom őket. Ha nekik jó így, akkor én milyen jogon pofázok bele??
Nos,én is ezt tudom tanácsolni neked.
Hagyd békén őket. Megváltoztatni már nem fogod tudni őket, és ha ő maguk nem akarnak gyökeres változást akkor nem is lesz változás. Te is hiába téped a szádat..
ma 15:36 vagyok.
Egy időre hagyd őket. Ne hívd fel.Anyud szerintem már rég lenyugodott,és valami brazil sorozatot néz a tévében. Ha fontos lenne valami úgyis megcsörget. Hívd fel másnap,akkor tuti felveszi. Ha nem hallod a duzzogást a hangjában akkor ne is említsd meg a tegnapi napot.
Legközelebb ha panaszkodna akkor csak mond azt neki, hogy "én többé nem szólok bele,azt csináltok amit akartok,a téma lezárva" és nincs vita..Nem fogod tudni megváltoztatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!