Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lányok, fiúk! Ti szoktátok...

Lányok, fiúk! Ti szoktátok mondani a testvéreiteknek, hogy szeretitek? Vagy szoktatok egymásnak puszit adni és megölelni egymást?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok légyszíves.(A testvéreitekét is)

2012. júl. 16. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nem:D a leggyakrabban használt mondat nálunk a: "húzz a p*csába", vagy "egy köcsög vagy!"

De igazából nagyon szeretjük egymást. Nem kell mondanunk. Ha bajban vagyunk, megvédjük egymást. Kiállunk a másik mellett. Még ha általában rossz testvéreknek tűnünk is nagyon szeretjük egymást^^ Én L/17 ő F/13

2012. júl. 17. 00:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem. 38 eves a batyam, en 32/N. Sosem:( mostanaban,mikor eljon latogatoba, direkt figyelek erre, hogy megoleljem, megpusziljam erosen, nyomatekosan,mikor belep az ajton,vagy menni keszul. Mert ez igy nagyon nem jo.
2012. júl. 17. 06:06
 13/20 anonim ***** válasza:
nem. én 27/nő, hugom 22 éves.
2012. júl. 17. 08:09
 14/20 anonim ***** válasza:

Ölelni puszilni szoktunk igen. 2 tesóm van, egy kisebb és egy nagyobb (pasik mindketten, egyik 40 éves másik 28, én 30/ nő)Azt hogy szeretlek iszonyú ritkán mondjuk, inkább viccelődve szoktuk éreztetni szavakkal hogy pl.: ugye tudod hogy szeretem a hülye fejed? :) meg ilyesmi.

Nagy szeretlekezés nálunk se volt a családban.

Pedig érdekes mert amúgy egy nagy dumás, lelkizős mindent 20szor átbeszélős család voltunk.

2012. júl. 17. 08:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem igen szoktuk mondani egymásnak hogy szeretlek. Puszit is csak akkor amikor elköszönünk. Sajnos egyik húgom sincs abban a korban hogy ilyenek legyenek, az egyik még nem, a másik már nem.

Én 20/L, húgaim 13 és 4 évesek.

Viszont a nagybátyámmal szoktuk mondani, gyakran puszilgat is és mondja hogy szeretlek. Ő 40 éves.

2012. júl. 17. 10:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Azért megoszlanak a dolgok...azt hittem minden családban adnak puszit meg mondogatják, hogy "szeretlek", csak az enyémben nem.
2012. júl. 17. 18:23
 17/20 anonim válasza:
en 13/L es a szeretleket nm mondjuk de neha megolejuk egymast es puszit is kapok (os is kap puszit :P) a tesom 18/F
2012. júl. 18. 23:21
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem szoktuk egymásnak mondani, hogy szeretlek, viszont ha találkozunk akkor szoktunk egymásnak puszit adni, illetve megöleljük egymást.

Én 19L, testvérem 22F

2012. júl. 18. 23:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok, lányok vagyunk két év korkülönbséggel.
2012. júl. 19. 22:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Én 19, nővérem 26, húgom 18. Minket se úgy neveltek hogy szeressük egymást... De nővérem féltesom és mikor megszulettem rajtam töltötte ki a szeretethiányát. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, jóformán ő töltötte be az anyai szerepet is. Sokáig hozzá voltam nőve, képnetelen voltam nélküle bármit is csinálni. A mai napig előfordul hogy ölelgetjük. egymást, sőt néha együtt is alszunk (nővérem még itthon lakik, jogászszegénykém..)hugommal sose volt olyan közeli a viszoyunk, mert teljesen máshogy tekintettünk egymásra. Ő csokolt meg először, vele próbáltam ki egyéb szexuális játékokat gyerekként és ez kicsit széthúzott bennünket. De szeretjük egymást, és kihúzzuk a bajból a másikat. á pl
2012. aug. 30. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!