Lányok, fiúk! Ti szoktátok mondani a testvéreiteknek, hogy szeretitek? Vagy szoktatok egymásnak puszit adni és megölelni egymást?
nem:D a leggyakrabban használt mondat nálunk a: "húzz a p*csába", vagy "egy köcsög vagy!"
De igazából nagyon szeretjük egymást. Nem kell mondanunk. Ha bajban vagyunk, megvédjük egymást. Kiállunk a másik mellett. Még ha általában rossz testvéreknek tűnünk is nagyon szeretjük egymást^^ Én L/17 ő F/13
Ölelni puszilni szoktunk igen. 2 tesóm van, egy kisebb és egy nagyobb (pasik mindketten, egyik 40 éves másik 28, én 30/ nő)Azt hogy szeretlek iszonyú ritkán mondjuk, inkább viccelődve szoktuk éreztetni szavakkal hogy pl.: ugye tudod hogy szeretem a hülye fejed? :) meg ilyesmi.
Nagy szeretlekezés nálunk se volt a családban.
Pedig érdekes mert amúgy egy nagy dumás, lelkizős mindent 20szor átbeszélős család voltunk.
Nem igen szoktuk mondani egymásnak hogy szeretlek. Puszit is csak akkor amikor elköszönünk. Sajnos egyik húgom sincs abban a korban hogy ilyenek legyenek, az egyik még nem, a másik már nem.
Én 20/L, húgaim 13 és 4 évesek.
Viszont a nagybátyámmal szoktuk mondani, gyakran puszilgat is és mondja hogy szeretlek. Ő 40 éves.
Szia!
Nem szoktuk egymásnak mondani, hogy szeretlek, viszont ha találkozunk akkor szoktunk egymásnak puszit adni, illetve megöleljük egymást.
Én 19L, testvérem 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!