Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám nem akart megölelni?

Apukám nem akart megölelni?

Figyelt kérdés

Nem vagyok beoltva, ezért mindig kapok apukámtól, mert szerinte hülye vagyok. Legutóbb mikor mentem hozzájuk, akkor ki se akart jönni, és azt mondta nem ölel meg, mert nem vagyok beoltva. Hiába magyarázom neki, hogy ha be lennék oltva, akkor is ugyanúgy fertőznék... Nagyon rosszul esett. De nem is ez a legdurvább, hanem hogy mondtam a húgomnak, aki szintén nincs beoltva, de őt nem szokta apu ezzel szekálni. És hogy ő is ment hozzájuk, és őt simán megölelte.

Jól gondolom, hogy apu engem nem szeret? Azért csinálja ezt? És most végre tudja valamire fogni, hogy miért nem ölel meg, meg van oka cseszegetni?

L/25

2021. dec. 11. 10:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
25 éves felnőtt, anyányi nő vagy. Ne ökörködj már, mint egy 12 éves tini.
2021. dec. 11. 10:53
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Járványos időszakban nem ölelgetünk senkit, sem oltottat, sem oltatlant.

A 25 éved alatt ki kellett derüljön számodra a tetteiből, hogy apád szeret, vagy sem. Mi innen ezt honnan a fenéből tudhatnánk?

2021. dec. 11. 10:56
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

" De nem is ez a legdurvább, hanem hogy mondtam a húgomnak, aki szintén nincs beoltva, de őt nem szokta apu ezzel szekálni."

Több opció létezik:

- a húgod azt mondta a szülőknek, hogy be van oltva

- a húgod be van oltva, csak neked mondta, hogy nincs

2021. dec. 11. 11:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudják, hogy nincs beoltva, és nem is esett át mostanában a betegségen.
2021. dec. 11. 11:07
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
akkor lehet azt gondolják hogy miattad nem oltakozik ő se, de szerintem apukádat kéne egyesen megkérdezni, megértem amúgy, hogy rosszul esik
2021. dec. 11. 11:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Apu! Ha az oltatlanságom miatt nem ölelsz meg, akkor a Jucit, aki szintén nincs oltva, miért ölelgeted?"

Ennyi!

2021. dec. 11. 11:13
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Hatosnak igaza van. Én oltott vagyok megsem ölelem se nem puszilom 60éves anyám aki nem akar oltatni, Az elején rosszulesett neki,de így járt..
2021. dec. 11. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Az még nem merült fel, hogy saját magad, a szüleid, meg az egész társadalom érdekében beoltatod magad?
2021. dec. 11. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg őt erről, nincs abban semmi.
2021. dec. 11. 11:34
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, nem nagyon hiányozhat neked apukád ölelése, ha ennek érdekében annyit se vagy képes megtenni, hogy beoltatod magad.

Voltaképpen TE provokálod ki, hogy ne öleljen meg. Pontosan tudod, hogy ez lesz holnap, holnapután .... karácsonykor és minden más találkozáskor is, de neeeeeeeeeem, nem oltatod be magad.

Ezek után állítom: tudat alatt te sem vágysz apukád ölelésére.

2021. dec. 11. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!