Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Érdemes lenne a szüleimnek...

Érdemes lenne a szüleimnek azt hazudni, hogy aszexuális vagyok, hogy végre leszálljanak rólam?

Figyelt kérdés

Minden másnap, ha nem minden nap, az a téma, hogy miért nincs barátnőm, miért nem ismerkedek stb.. Már kezdik azt mondogatni, hogy beteg vagyok, nem normális hogy nem vágyom kapcsolatra fiatalként.

Már a tököm tele van tőlük és hiába mondom nekik, hogy ehhez az égvilágon semmi közük, és nem amiatt fogok elkezdeni, ha elkezdek ismerkedni, mert ők ezt szajkózzák. Még 1-2 év mire egyetemre megyek, addig ki kéne valahogy húznom, és arra gondoltam ezzel végleg leszállnának rólam.

2021. dec. 9. 18:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
28%
Aki biztos a döntéseiben, felvállalja őket. Te hazudni akarsz...
2021. dec. 9. 20:56
 22/24 anonim ***** válasza:
93%
Megmondod, hogy nem találtál még megfelelő csajt,a ztán kséz.
2021. dec. 9. 21:19
 23/24 anonim ***** válasza:
82%

Fogd már vissza magad a hülyeséggel

És miért akarna a kérdező hazudni?

-

Tudjátok egyáltalán mit jelent az, hogy aszexuális?

2021. dec. 9. 22:50
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Én aszexuális vagyok és párkapcsolatban élek. Sok más párkapcsolatban élő aszexet ismerek még magamon kívül. Az, hogy valaki aszexuális, nem azt jelenti, hogy nem akar kapcsolatban lenni. Ha valaki esetleg ezzel tisztában van (szerencsére már egyre többen tudják), akkor annak hiába érvelnél azzal, hogy azért nincs kapcsolatod, mert aszexuális vagy.
2021. dec. 17. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!