Mit csináljak hogy leszálljanak arról a témáról hogy fogamzásgátlót szedek? 16/L
Szeretném leszögezni hogy nem azért szedem hogy össze-vissza lefeküdjek mindenkivel, hanem mert nagyon durva volt a menstruációm. Kimaradozott, meg olyan szinten rosszul voltam néha előtte hogy hánytam, vagy majdnem elájultam. A szüleim elváltak, én apával lakom, anya vitt el a nőgyógyászhoz. Csak kint várt meg a váróban, szóval nem volt ott mikor ajánlotta a nőgyógyász a fogamzásgátlót.(ezt előtte több vizsgálat is megelőzte hogy kizárjuk azt hogy lehet valami nagyobb baj is) Mikor kijöttem a rendelőből, már akkor cirkuszolt anya hogy biztos nem is kellett nekem fogamzásgátló, csak azért hogy óvszer nélkül tudjak szexelni. Elmondta ezt a dolgot az élettársának, meg annak a 22 éves lányának, és azóta ez kb minden egyes alkalommal téma mikor ott vagyok náluk. Valamelyik este a pasi megjegyezte hogy de jó anyámnak hogy legalább az óvszerre nem kell költeni miattam. A lánya meg megjegyezte gúnyosan hogy ő is szed fogamzásgátlót ha egyéjszakásai vannak, csak ő nem azért amiért én, meg hogy a fogamzásgátló nem véd meg a betegségektől.(természetesen ezzel tisztában vagyok, de még nem is szexeltem, szóval nem nagyon aktuális a dolog) Aztán valamelyik reggel találtak a kukában egy zsepibe csomagolt óvszert, és elkezdték kérdezgetni hogy kié. Mindketten "gyanúsítottak" voltunk. Az előző este buliztunk, és nálamaludt az egyik fiúhaverom mert elég messze lakott, és így könnyebben megoldható volt a dolog(külön szobába, meg tényleg csak haver) a csajnál is aludt valamilyen srác(nem tudom hogy a barátja volt e vagy kije) Szóval mikor kérdezgettek, a lány gúnyosan megjegyezte, hogy mi van, rájöttem már hogy az egyéjszakásokhoz nem elég a fogamzásgátló?
Ez volt a család egyik fele. Kb egy hete voltam kiváltani a gyógyszertárban, és ott volt anyám élettársának a testvére, szóval mikor el akartam pakolni a táskámba akkor megláttam, és szó szerint hangosan felkiáltott hogy jaj, ennyi idősen fogamzásgátlót szedsz? Van is barátod vagy csak úgy?.. Nem is mondom milyen kényelmetlenül éreztem magamat. Főleg akkor mikor felhozta egy családi ebéd alkalmával(ahol kb 15en voltak) hogy látott engem fogamzásgátlót venni, és hogy anyám figyeljen jobban oda rá hogy milyen férfiakkal mászkálok.
A családod tele van rosszindulatú, tudatlan parsztokkal már bocs.
Egy idő után majd megunják, esetleg megpróbálhatnád részletesen elmagyarázni nekik,hogy miért kell.
Elég szégyen, hogy úgy érzik, hogy egy (még csak nem is rokon) 16 éves lánynak a bmilyen okból kifolyó fogamzásgátló szedési szokásait tág családdal kötelessége bkinek megosztani...
Nyilván jó, hogy figyelnek rád, meg törődnek veled, és nem meglepő talán, hogy fogamzásgátlót a fogamzás elkerülésére szokták használni, és automatikusan ez ugrik be az embereknek...
De akkor is max tőled négyszemközt megkérdezhetik h tisztuljon nekik a kép, nem pedig egy nagy családi ebebéden bedobni, hogy biztos egyéjszakás kalandjaid vannak
Sztem kövi ilyennél elmondhatod h mi a helyzet, egyúttal felhívhatod a főkotnyeles figyelmét arra, hogy legközelebb legyen kedves nem beégetni mindenki előtt, amíg neki sincs fogalma a dolgokról.
Mese habbal!
Legalább konzekvens lenne a fogamzásgátló kontra óvszer érvelésed. Nem beszélve anyád kiakadása és a random emberekkel nála bulizás közötti ellentét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!