Ha a lányotok teherbe esne (13-16) éves kor között, és már muszáj lenne megtartani a gyereket mit tennétek? ( a fiú nincs a láthatáron)
Fognám a fejem mit csesztem el a nevelésében a gyereknek de már nincs mit tenni. A gyerek is eltolta az életét, próbálnék neki segíteni hogy valamennyi helyrerázódjon belőle, legalább az iskolát be tudja fejezni, legyen valami szakmája. Addig segítenék neki a nevelésben. K.rva nagy hátránnyal fogja az életét indítani, de még előtte a java hátha sikerül helyreráznia belőle valamennyit.
Olyan meg nincs hogy "a fiú nincs a láthatáron" mert nem a tavaszi fuvallattól esett teherbe a gyerek. A gyerektartást ráverném (biz'ám paradoxon, de ha nincs önálló jövedelme akkor az "apát" eltartó szülők fizetik ilyenkor áttételesen a cechet).
"Előfordulhat vérezgetés terhesség alatt is, de az meg sem közelíti az igazi menzeszt, a színe csak nagyon ritka esetben élénk piros és mennyiségre is jóval kevesebb. Tehát a vérzés más milyensége fel kellene tűnjön"
A menstruációm kezdete után 15 évig szűz voltam, és rengeteget változott a menstruációm az idők alatt. Eleinte nagyon erős, aztán alig-alig, eleinte semmi fájdalom, később borzalmas rosszullétek... most olyan, hogy bizonyos hónapokban erős és egy hétre előre megmondom, mikor jön, más hónapokban meg alig jön meg. Ezért nem a terhesség lenne az első gondolatom, ha másmilyen a menzeszem.
Ajánlom Mama Doctor Jones videóit. Ha alapból rendszertelen a menzeszem, alapból kicsit ducibb vagyok, nem biztos, hogy a terhességre gondolok. Sokan mondják, hogy "nem igaz, hogy nem érezte, hogy a baba mozog": aki nem volt még terhes, az nem tudja, milyen érzés, ha mozog a baba, simán gyomorrontásra vagy akármilyen más bélproblémára előbb gondol.
Gondolom van rá valami lehezőség, pl örökbeadás. Én nem tartanám el. Nincs rá pénzem, és nem is akarom.
Mi lesz a gyerekanya tanulmányaival, abbahagyja a sulit vagy mi?
Ki marad otthon a gyerekkel? Én? Miből tartom őket akkor?
Ha nem lehet tőle megszabadulni, 18 éves koráig maradhatna, szülinapján első dolgom lenne őket az utcára tenni.
Ha hülye volt, viselje a következményét.
Hol írta azt a többség, hogy utcára tenné a lányát? A szavazáson messze nem ez jött ki és a kommentelők között is csak néhány akadt, aki ezt válaszolta.
Amúgy meg az opciók között lehetett volna olyan, hogy örökbeadás, ugyanis egy 13-16 éves gyerek semmilyen szempontból nem alkalmas gyerekvállalásra, a szülőtől meg nem várhatja el, hogy eltartsa és nevelje is helyette a gyerekét! Ha már arra volt esze, hogy védekezés nélkül szexelt és neadjisten még direktbe el is titkolta, hogy kicsússzon az időből, akkor magára vessen. Az nem felelősségvállalás, hogy anyámék nyakára szülők és majd ők eltartják helyettem. 13 évesen még valószínűleg általánosból sem ballagott el, mégis miből tudna eltartani egy gyereket?? Ne vicceljünk már. A szülőknek meg egyáltalán nem biztos, hogy van kapacitásuk, türelmük és elég pénzük arra, hogy finanszírozzák a lányuk felelőtlenségét. Bőven lesz még ideje arra, hogy felnőttként, megfelelő körülmények közé szüljön, ez viszont nagyon nem az a helyzet. Az meg a legalja, ha tényleg szándékosan el is titkolta. És ezekután még segítséget várna? Hogyne. Elég hihetetlen, hogy nem tűnt fel hónapokig neki, hogy pl nincs menzesze vagy teljesen megváltozott az eddigiekhez képest. Pláne, hogy tudja jól, hogy védekezés nélkül szexelt és mégsem fodul meg a fejében a terhesség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!