Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a lányotok teherbe esne...

Ha a lányotok teherbe esne (13-16) éves kor között, és már muszáj lenne megtartani a gyereket mit tennétek? ( a fiú nincs a láthatáron)

Figyelt kérdés

2021. nov. 30. 18:09
A kérdező szavazást indított:
Én, és a férjem nevelnénk fel a gyereket
Elküldenénk a lányunkat a háztól
18 éves koráig mi nevelnénk , aztán elküldenénk a lanyunkat a háztól
76 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem lehetne elvetetni valami miatt, akkor örökbe adnánk. Nyilván erre nem kényszeríthetem a lányomat, így ha nem akarja, akkor segítünk neki nevelni, de alapvetően az ő gyereke, így nem én nevelném, de segítenék.
2021. nov. 30. 18:12
 2/45 anonim ***** válasza:
80%
Miután agyonütném, segíteném,amiben tudom. Hova küldeném el iskola és munka nélkül gyerekként egy gyerekkel? Már csak az unokám érdekeit is nézném,ő aztán semmiről nem tehetne.
2021. nov. 30. 18:15
 3/45 anonim ***** válasza:
78%

Örökbeadná.

Nem nevelném.

Még diákmunkát sem vállalhat egy tojáshéjas seggű, hogy a költségekbe beszálljon.

(Olyan meg nincs, hogy a fiú nincs láthatáron)

2021. nov. 30. 18:16
 4/45 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen segítenék neki mindenben.
2021. nov. 30. 18:17
 5/45 anonim ***** válasza:
75%
Beszélnék vele, hogy adjuk örökbe a gyereket, vagy, ha megtartja, akkor neki is dolgoznia kell majd, amint vállalhat munkát. Természetesen segítenék neki, a gyereknevelésben, a munkakeresésben, az önállósodásban. De nem nevelném fel helyette a gyereket.
2021. nov. 30. 18:23
 6/45 anonim válasza:
70%
Segítenek neki mindenben, megbeszelnek vele mindent és próbálnám továbbra is szebbé tenni az életet.
2021. nov. 30. 18:23
 7/45 anonim válasza:
68%
Unokámként kezelném
2021. nov. 30. 18:26
 8/45 anonim ***** válasza:
77%
Megkeresem azt a fiút kifizettetetem vele a gyerektartás havi kötelező költségeit. Ha ellenkezik, szétverem a fejét.
2021. nov. 30. 18:28
 9/45 anonim ***** válasza:
83%
Segítenék neki, azzal a feltétellel, hogy a segítség átmeneti, és amint lehet, el kell mennie dolgozni.
2021. nov. 30. 18:30
 10/45 anonim ***** válasza:
21%

13 vagy 16? 13 évesen szerintem messze nincs ott biológiai fejlettségben a méhe, hogy ki tudjon hordani egy gyereket, arról nem beszélve, hogy minden tekintetben fényévekre van a felnőttségtől.(magyarul a magzat vagy elmegy, vagy betegen születik, - mindenkinek jobb esetben pedig - halva. (Pocsék dolog a gyász, meg ennek a megemésztése, feldolgozása is, de nyilván egy gyereknek felnevelni egy gyereket... áhh, ebbe jobb nem belegondolni...)

Nyilván kell egy fejmosás, ez elkerülhetetlen, de ezen hamar túl kell lépni, és ha meg tudja szülni a gyereket (nekem épp az unokaöcsém csinált 35 évesen egy 20 éves lánynak úgy gyereket, hogy épp semmijük nincs, albérletben laknak és az albérlet meg a saját megélhetésük épp, hogy fedezett), akkor vagy örökbe kell adni, vagy - ha ebbe a gyermekként gyereket szülő szülei (a nagyszülők) nem mennek bele, akkor közösen kell felnevelni.

2021. nov. 30. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!