Ha a lányotok teherbe esne (13-16) éves kor között, és már muszáj lenne megtartani a gyereket mit tennétek? ( a fiú nincs a láthatáron)
Hetente van ilyen kérdés...
Amúgy nehéz valakit úgy felelősségre vonni, hogy jó eséllyel nincs is tisztában a saját felelősségével.
Ennyi idősen egyáltalán nem kéne szexelni, főleg nem ilyen felelőtlenül, ha meg ráadásul óvszer nélkül csinálta, félrészegen, azt sem tudja, kivel, az a legrosszabb. Ha esetleg a szerelmével, az még a jobbik eset, de egy nagy pofon ilyenkor is minimum jár a hülyeségéért.
Valoszinu parszor kiosztanam a fejet, es nagyon remelem, hogy le tudnek higgadni, mert mas se kell egy terhesnek, mint hogy vki a lelkebe gazoljon. Amugy is gyerek lenne Meg, plusz terhesen Meg erzekenyebb az ember, s ezt Meg azzal megtoldja hogy raadasul tini, a hormonok Amugy is elszabadultak... Hat oszinten, nem irigylem a lanyt se. Persze, persze, hibat kovetett el, de ha visszaemlekszik a sajat lanykorara, vagy akar felnottkent, ne mondja tok, hogy egyszer se fordult elo veletek, hogy felve vartatok a mensit, hogy ugyan becsuszott e veletlen.
Sajnos ma mar a lanyok hamarabb fejlodnek. Nekem a 11 eves lanyom kezdett el menstrualni par honapja.
Sajnos hiaba probalja az ember nevelni, neha megesik, hogy az a lany lesz igy terhes, akibol aztan vegkepp nem neztek ki.
Ha terhes maradna, valoszinu a lany erettsegetol is fuggne, hogyan dontenenk. Termeszetesen a mar meglevo eletet kell szem ele helyezni. Nagyon sok esetben egy ilyen Koran becsuszott gyerek megtartasa sulyos kovetkezmenyekkel jar hosszu eveken, vagy akar egy eleten at.
Az unokahugom is egy ilyen becsuszott gyerek. Lattam milyen nehez volt boldogulni mellette neki a tesomnak, Meg meddig tartott mire talpra alltak, pedig ott mellette volt apuka.
Felnevelni a Nagy szuloknek nem kellene, inkabb csak addig segiteni, mig talpra nem all az anyuka jelolt, ha megtartjak. De ha ugy nez ki, hogy soka Meg, mire beno a feje lagya az anyuka jeloltnek, akkor orokbeadas. Esetleg mar keresnek csaladot, akik szivesen befogadnak, mert ott Meg nem Jon ossze a gyerek.
Pont olyan szar kérdés, mint a múltkori
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Alapjáraton olyan nincs, hogy muszáj megtartani. Azzal a mesével meg mást kéne etetnie, hogy hát ő nem vette észre 6 hónapig (!!!), ugyanis kiskorúaknál a határ 18 hét, nem 12. Terhesség alatt "rendes" menstruáció NINCS. És ezt nem én mondom, hanem orvosok. Előfordulhat vérezgetés terhesség alatt is, de az meg sem közelíti az igazi menzeszt, a színe csak nagyon ritka esetben élénk piros és mennyiségre is jóval kevesebb. Tehát a vérzés más milyensége fel kellene tűnjön, már csak azért is (vagyis különösen azért!), mert hogy ügyesen védekezés nélkül dugott. A gyerek ugyanis pont így készül.
Na tehát, első reakcióm az abortusz lenne, főleg ha még csak 13 éves gyerekről van szó. Egy 13-16 éves gyerek semmilyen szinten nem alkalmas arra, hogy gyereket vállaljon, főleg hogy mindezt a pucér seggére tenné, hisz nyilvánvalóan ennyi idősen még tanul, le sem érettségizett, nincs munkája, se saját bevétele, hanem a szülők tartják el. Ez minden csak nem megfelelő háttér egy gyerekhez. Mi pedig nem fogjuk helyette felnevelni.
Ez az első opció.
A kérdés kedvéért tételezzük fel, hogy valahogy önhibáján kívül mégis csak kicsúszott az időből (bár ezt igen nehezen venném be). Akkor jobb híján marad az örökbe adás, nekem ugyanis se türelmem, se energiám, se kedvem nincs egy újabb síró csecsemőhöz, na meg fölös pénzünk sincs helyette nevelni minimum évekig. Köszi, de kihagyom. Ha akartunk volna a férjemmel még 1 gyereket, akkor szülök én magam.
Harmadik opció, hogy a kisasszony szánt szándékkal tartotta titokban egészen addig, amíg már tudta, hogy nem lehet elvetetni. Ugyanis baromi nehezen tudom elképzelni, hogy valaki 6 teljes hónapig ne vegye észre, hogy terhes. Szerintem ez meglehetősen ritka eset, legalábbis nem az a jellemző, hogy a nők millió nem veszik észre hónapokig, hogy terhesek. Nos tehát, ha megtudom, hogy szándékosan vert át, akkor biztos nem tenné zsebre, amit kapna. Onnantól a bizalom irányába tripla 0 lenne és el is felejthetné, hogy odaszülheti hozzánk a gyereket és majd mi helyette eltartjuk. Szó sem lehet róla. Seperc alatt a napnál is tisztábban világossá tennénk számára, hogy ezt a forgatókönyvet elfelejtheti. Nem fog minket ennél is jobban hülyének nézni. Szülés után örökbe adja, de haza nem fogja hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!