Mit gondolsz anyuka hozzáállásáról?
Adott egy 40-es 3 gyerekes anyuka, aki egyedül neveli a három gyerkőcöt. 15,21,23 évesek a gyerekek. Elvárható-e, hogy a gyerekek 18 évesen elköltözzenek, mert már teher az anyuka számára?
Inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy szerintetek normális ilyet mondani, hogy teher a gyereked?
Én azt gondolom, hogy a gyermekemért mindig felelősséget vállaltam, legyen bármennyi idős, nem 18 évre szültem. Mit gondoltok erről?
21
Ha elköltözéskor tanulja meg valaki, hogy a hűtő nem tölti fel magát, és a ruha nem mossa ki magát, akkor ott nagy bajok vannak.
Én most ősszel költöztem koliba életembe először (egyetem, 20 vagyok), de azok a dolgok amiket felhoznak problémának, pont hogy könnyebbek egyedül.
Anyám nem kiabál, hogy vigyem le a szennyest, mert ő mosni akar, hanem fogom, oszt' kimosom. Egy kenyér szinte egy hétig kitart, nem kell heti 3-at venni. Nincs az, hogy olyat etetnek meg velem, amit nem szeretek. Akkor eszek, mikor én akarok, stb.
20.
Anyuka nem 40 eves, hanem 40-es,azaz lehet 46-48 eves is.Nem biztos,hogy gyerek fejjel szult.
Nem kell ahhoz társadalmi nyomás, elég ha rosszra fordulnak a körülmények. És nem, nem feltétlenül a semmire szül az aki később bajba kerül.
Tudom, ezen az oldalon előszeretettel nyivákolnak hogy "minekszültazilyen" De az a rohad nagy igazság, hogy nem leszel jós csak mert gyereket vállaltál, nem fogsz húsz-huszonöt évre előre látni hogy mi hogyan alakul. Simán benne van a pakliban hogy amikor úgy döntesz gyereket akarsz, még jók a körülmények, három év múlva meg küszködsz hogy elég étel jusson, meg gyógyszerre is fussa: Tök mindegy hogy betegség, haláleset az oka, vagy apuci kisétál a képből akár egyedül, akár egy fiatalabb csajjal, mert nem tetszik neki a felelősség. NEM tudhatod előre és kész.
27. Igen de senki nem mondta hogy szüljön három gyereket. 6-9 évre kiesik a munkaerőpiacról, érts 100% hogy egyedül nem fogja tudni eltartani.
Értelmesen ellátni még két jó kereső szülő se tud 3 gyereket, nemhogy egy aki rosszul keres.
Ehhez nem kell jósnak lenni ez csak matek.
29
" Amúgy ilyenkor miért nem pampognak soha, hogy az apa miért csinált három gyereket? Miért mindig a nőt basztatják? Miért mindig csak és kizárólag a nő felelőssége minden IS?"
Róla nem tudunk semmit. Azért mindenki az anyukát szapulja mert rá vonatkozott a kérdés.
Ettől függetlenül az apuka lehet hogy halott de az is lehet hogy elhagyta a családját.
De egyébként az sem volt leírva hogy a 3 gyerek azonos apától van-e. Az is lehet akár hogy a ne teherbe eset és az apával nem is közölte. Sok a lehetőség és kevés az információ mivel nem ez volt a kérdés lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!