Mi a velemenyetek apam hozzaallasarol?
Én nem tartanám vele a kapcsolatot.
Nem érdemli meg.
Ne hajolj meg az akarata előtt! Ez a te életed.
Valószínűleg az elmaradt apai beleszólást akarja így pótolni, vagy mivel édesanyádat nem tudja bántani, beléd rúg egyet.
Tartsd vele a kapcsolatot, de ha az adott alkalommal kérésre sem száll le a témáról, köszönj el!
Az én lányomnak volt egy periódusa, amikor varratni akart magára valamit, mert szerinte menő volt. Nem szóltam bele a döntésébe, bár nem örültem. Annyit azért megjegyeztem, hogy nem minden munkahelyen népszerü a tetoválás. Az ő esetében kifejezetten előnytelen lett volna. ( minisztérium, középvezetői pozició) Még időben észbe kapott s lemondott róla. Ma már hallani sem akar róla.
A tetkó vagy tetszik, vagy nem.
"De szerintem ez nem normalis hogy rettegnem kell a velemenyetol ha meglatja. Raadasul azt mondta tetkom vagy piercingem lesz ki is tagad siman."
Nem ertek egyet veled.
Nem kell rettegned apukad velemenyetol.
Megcsinaltathatod ezeket. Jogod van hozza, mert felnott ember vagy es a te tested.
Viszont apukadnak meg joga van a velemenyehez. Joga van nem felhivni teged, sertodottnek lenni, es talalkozasnal elmondania a velemenyet.
A kitagadas egy masik kerdes. Joga van arra hagynia vagyonat, akire akarja (vegrendeletben), de a kotelesresz jarna neked. De gondolom, itt nem elsosorban az anyagi, hanem az erzelmi resze esik rosszul.
Azt ugye tudod, hogy ha átszúrják a nyelvedbrn az eret, meg is halhatsz? 3gyik ismerősöm is azt gondolta, hogy de jó lesz.. Igen ám, cska hogy a nyelvében lévő eret átszúrták, és pillanatok alatt elvérzett. Persze erre lehet azt mondani, hogy ez ritka, pedig annyira nem. Többször is előfordult már, hogy rossz helyre szúrták a piercinget, és annyi.
A microdermalnak meg mi értelme van? Átszúrják a bőröd, és ha megunod, ki tudod vezetni, de egy életre ott marad a nyoma. Nem tudom mennyire akarsz extrémet, de ezt a helyedben átgondolnám, de nem apukád, magad miatt. Apukád viselkedése azért lehet ilyen, mert félt téged. 20 evewn3 sok ember gondolja azt, hogy a szüleid irányítani akarják, pedig nem minden szülő olyan.
Előző vagyok..
* nyelvedben
* egyik ismerősöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!