Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány évesen költöztetek külön...

Hány évesen költöztetek külön a szülőktől és mennyi időközönként találkoztok?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen vettünk házat a barátommal. (2 éve) Szerencsénk volt, olcsó volt nagyon.

Középiskola után dolgoztam, levelezőre jártam egyetemre. Volt félretett pénzem.

2021. nov. 21. 12:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
30 évesen költöztem el otthonról. Először külföldre, aztán hazajöttem és az ország másik végébe kerültem. Évente 1-2 alkalommal látogatok haza de mióta apukám meghalt nem igazán szeretek menni, mert minden rá emlékeztet és szomorú vagyok, hogy már nincs. Vele jobb volt a kapcsolatom, mint anyámmal.
2021. nov. 21. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

"kmoylan ezt az oldalt olvasva azt hinné az ember mindenki különmegy 21-22 évesen."

De most ez neked miért fáj?

"A VAlóság messze nem ez."

De, a valóság az, hogy rengetegen "különmennek" ilyen idős korukban. Akik szakmunkásként végeztek azok ilyen korban már dolgoznak, akik egyetemen vannak azok meg kollégiumban, albérletben laknak és/vagy ők is végzősek és dolgoznak.

2021. nov. 21. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy ha magam nézem:

18 évesen eljöttem egyetemre, 4 év kollégium. Utána albérlet szoba bérléssel, 8 éven át. 30 felett önálló albérlet, most pedig lassan 33 évesen saját lakás.

Változó menyit találkozunk, nem sokat. Régebben is nagyon sokszor azért mentem volna haza, hogy pihenhessek, mert nem éreztem jól magam az adott albérletben. De akkor megkaptam, hogy minek megyek haza, ha csak döglök. Így inkább döglöttem onnantól az albérletben.

Mióta egyedül élek albérletben azóta félévente 1-2-szer mentem haza akkor is csak ha valamiért muszáj volt.

Apámmal sosem voltam jóban, anyámmal régen volt hogy naponta beszéltem, mostanában már valahogy felhívni sincs kedvem, mert teljesen eltávolodtunk.

2021. nov. 21. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
26 évesen költöztem el, változó mennyit találkozunk, van amikor heti többször is átmegyek, van amikor két hónapig sem. Kéthetente telefonálok velük.
2021. nov. 21. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:
20%
Vicces hogy még azt is lepontozza valaki, hogy leírom a válaszomat a kérdésre... sok proli :D
2021. nov. 21. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
18 évesen 1 év kollégium, utána Budapest és a nagyvilág. 30 evesen néhány hónapokra haza, majd 33 évesen saját ház. Utána ismét anyámmal és a hugommal is. - ez életem legnagyobb hibája volt. 39 évesen anyámat elzavartam a háztól (nem jöttünk ki, a viszony pedig elmérgesedett). Azóta nem láttam, vagy 3x beszéltünk telefonon. Amúgy boldog vagyok a lányommal es a feleségemmel. (most 40)
2021. nov. 22. 00:37
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg kifejthetné az a retek proletár aki lepontoz, hogy miért pontoz le :)
2021. nov. 22. 16:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
21eves koromban költöztem külföldre, azota is itt elek. Telefonon szinte napi-heti kapcsolatban vagyunk. 3-4 havonta jarok haza, akkor meglatogatom a csalad többi tagjait is.
2022. márc. 1. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!