Hány évesen költöztetek külön a szülőktől és mennyi időközönként találkoztok?
24 évesen vettünk házat a barátommal. (2 éve) Szerencsénk volt, olcsó volt nagyon.
Középiskola után dolgoztam, levelezőre jártam egyetemre. Volt félretett pénzem.
"kmoylan ezt az oldalt olvasva azt hinné az ember mindenki különmegy 21-22 évesen."
De most ez neked miért fáj?
"A VAlóság messze nem ez."
De, a valóság az, hogy rengetegen "különmennek" ilyen idős korukban. Akik szakmunkásként végeztek azok ilyen korban már dolgoznak, akik egyetemen vannak azok meg kollégiumban, albérletben laknak és/vagy ők is végzősek és dolgoznak.
Amúgy ha magam nézem:
18 évesen eljöttem egyetemre, 4 év kollégium. Utána albérlet szoba bérléssel, 8 éven át. 30 felett önálló albérlet, most pedig lassan 33 évesen saját lakás.
Változó menyit találkozunk, nem sokat. Régebben is nagyon sokszor azért mentem volna haza, hogy pihenhessek, mert nem éreztem jól magam az adott albérletben. De akkor megkaptam, hogy minek megyek haza, ha csak döglök. Így inkább döglöttem onnantól az albérletben.
Mióta egyedül élek albérletben azóta félévente 1-2-szer mentem haza akkor is csak ha valamiért muszáj volt.
Apámmal sosem voltam jóban, anyámmal régen volt hogy naponta beszéltem, mostanában már valahogy felhívni sincs kedvem, mert teljesen eltávolodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!