Milyen időközönként látogattok haza a szülőkhöz? 22L
2-3 hetente hétvégre. Péntek estétől vasárnap kora délutánig. Egyetemista vagyok és dolgozom mellette.
23L
minden hétvégén, ugyan 200 km-re vannak, de akkor is mennék, ha 500 km-re lennének
26/l
Nálam változó volt egyetem alatt és felnőtt koromban is.
Volt/van amikor hetente megyek, máskor meg több hónapig sem.
Igazából sokszor nem is azért mentem haza, mert annyira a szüleimmel szerettem volna lenni, hanem sokkal inkább az adott környezetemből akartam kimenekülni, kiszabadulni.
Sokáig kolis lakótársam, albérletben is szobatársam volt, jelenlegi albérletem is olyan, hogy örülök ha nem vagyok ott. De például egy jó albérletben inkább maradok és vagyok el egyedül is hétvégén, vagy szervezek le programot.
Igyekszem havonta egyszer hazalátogatni, de van, hogy 6-7 hét is eltelik mire eljutok hozzájuk. 400 km-rel lakok messzebb (egyetemen tanulok), drága is az utazás, hosszú is, emiatt ritkábban megyek és olyan 4 napra.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!