Milyen időközönként látogattok haza a szülőkhöz? 22L
Figyelt kérdés
2019. okt. 9. 15:57
11/24 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok, koliban lakom és minden hétvégén hazajárok, egyrészt a család és barátok miatt, de az is igaz, hogy jobban szeretek otthon lenni, a koliban rendetlenség és kosz van, nincsen magánszféra, nem lehet mosni, főzni. A testvérem 35 éves, ő is minden hétvégén hazamegy.
12/24 anonim válasza:
3 havonta egyszer 2 hétre. Amerika, Kalifornia, amíg egy kontinensen laktunk havi 1x hazarepultem pár napra.
13/24 anonim válasza:
Egy városban lakunk. Hetente, kéthetente találkozunk pár órára.
14/24 anonim válasza:
Egy hónapban 1x.Messze lakunk egymástól.
15/24 anonim válasza:
Kb. 200km-re laknak, havi 1-2 alkalom.
Elég fárasztó és tortúrás az utazás, ha ott vagyok egy perc nyugtom sincs.
27N
17/24 anonim válasza:
tavaly karácsonykor voltam otthon utoljára, legközelebb karácsonykor megyek. ez az első ilyen nagyobb kihagyás, előtte 3-4 havonta láttuk egymást. mennék én ha tudnék, de külföldre költöztem pár éve és most a sulit is elkezdtem mellette, úgyhogy május óta konkrétan nem volt olyan napom hogy ne lett volna sulim vagy munka. diploma után ha felszabadulnak a hétvégéim, azért 2-3 havonta menni fogok.
26
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Mindenkinek ment a zöld kéz.Én megnyugodtam kissé, mert havonta örülök, ha haza tudok utazni.
2019. okt. 10. 12:12
19/24 anonim válasza:
Karácsonykor és nyáron. Egyetemista vagyok, kb 1400 km-re. 21N
20/24 anonim válasza:
Az egyetem alatt minden héten (~200 km volt), amikor elkezdtem dolgozni akkor 1-2 hetente, utána már csak havonta-kéthavonta. Távolság (és azzal járó költség) függvénye is ki milyen sűrűn jár haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!