Más városban élők, milyen időközönként jártok "haza", vagy találkoztok a ti városotokban a szüleitekkel?
Mikor a fővárosba költöztem egyetem miatt, hetente jártam haza. 1 vagy 2 napra. Ha valami programom volt, legritkábban akkor is 2 hetente. A nyári szünetben többet voltam otthon, ha épp nem dolgoztam. 100 km-re laktam a szülőhelyemtől.
Mióta külföldön élek a férjemmel évi 3x megyünk haza 1 hétre és a szüleim, testvéreim is jönnek hozzánk látogatóba évi 3-4 egy hétre vagy hosszúhétvégére. Csak 900 km-re élünk, de mivel repülő nincs, autóval az út 7-8 óra.
18 éves korom óta élek külön.
Szia,4 éve költöztünk el a menyasszonyommal,kb 100 km re.Itt vettünk egy házat,amelyben van hitel is.
Fél éve voltunk otthon,mert drága a benzin,és újjítjuk fel a házat és az sokba kerül.
De ott a Skype,és a telcsi.Többször mennénk de nem tudunk :-(
18 évesen költöztem el otthonról 1500 km-re. Régebben 1,5-2 havonta jártam haza 1 hétre. Mióta több a munka és van egy élettársam, azóta 3 havonta 1 hétre.
23N
200 km-re élünk, havonta-másfélhavonta egy hétvégére megyünk,olyankor egy nap az én,egy nap a párom szüleinél.
5 éve élünk külön a szülőktől,de első perctől így járunk látogatni őket.
5 éve költöztem el otthonról. Az elején még egyik hétvégén az én szüleimnél, másik hétvégén a férjem szüleinél voltunk, de ritkítottuk a látogatásokat, mert drága a benzin, és szerettünk volna néhány hétvégét kettesben is lenni.
Végül ráálltunk arra, hogy havonta, másfél havonta megyünk látogatóba, attól függ, mikor milyen ünnep van.
80 km-re lakunk.
Ez tökjó, én is 100km-re költöztem 8 éve, és 3 hetente megyek haza két napra.
A volt csoptársaim/barátaim meg hetente hazamennek, ezért nem értettem, hogy vajon én vagyok-e a hülye.:)
26N
Mi havonta. Néha ha közbe jön valami (páromnak szesszió, nekem munka)) akkor lehet kimarad egy hónap, vagy ha van valami esemény (lagzi, keresztelő) akkor egy hónapban kétszer is hazamegyünk, de általában havi egy. Ilyenkor maradunk 1-2 napot.
100 km-re lakunk mindkettőnk szüleitől (egy városban laknak).
2 éve lakunk együtt, 24 évesek vgyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!