Ha Amerikába állházasságot kötnék akkor kint maradhatok? Valamint ha sikerül ez az állházasság akkor időközönként hazajöhetek M-országra? Nem kell 5 évet kint töltenem gy hogy nem jövök haza?
Nem ÁLLházasság!!!!!
Igen, ha házasságot kötsz, maradhatsz itt. Viszont, ha kamu házasságot kötsz, akkor is legalább amíg nem kapod meg a zöldkártyát, együtt kell élnetek, ismernetek kell egymást, mindenre kiváncsiak a hatóságok. Ha megszerezted a zöldkártyát, akkor jössz haza, ahányszor akarsz. Zöldkártyásként minden jog megillet, csakúgy mintha állampolgár lennél, kivéve hogy nem szavazhatsz és nem tölthetsz be bizonyos állásokat.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves harmadik válaszoló te már jártál kint?
De amúgy van állházasság.Azt is tudom hogy a hatóság kérdéseket raknak fel nekünk.Igaz azért hogy valaki hozzám jöjjön papíron annak fizetnem kell 1600$ -t.Meg akivel mindezt megkötöm azzal járnom kell hatóságra.
Egyébként tuti hogy megkapom házasság esetén a zöldkártyát?
"Kedves harmadik válaszoló te már jártál kint?
De amúgy van állházasság.Azt is tudom hogy a hatóság kérdéseket raknak fel nekünk.Igaz azért hogy valaki hozzám jöjjön papíron annak fizetnem kell 1600$ -t.Meg akivel mindezt megkötöm azzal járnom kell hatóságra.
Egyébként tuti hogy megkapom házasság esetén a zöldkártyát?"
ÁLHÁZASSÁG VAN EGY L-LEL, de ez mindegy is. Milyen 1600 dollárról beszélsz? Meg milyen kísérgetésről? Te az egész procedurát nem érted, ahogy látom. Ha hozzámész egy amerikaihoz, akkor bizonyítanotok kell a közös életeteket. Az hogy mennyit fizetsz érte, az megegyezés kérdése!
Ket dolgot javaslok, de azt MELEGEN!!!
1. Vedd elo a regi altis nyelvtankonyvet es gyakorold a helyesirast!
2. Hasznald a GYIK keresot es olvasd vissza a tobb100ezer kerdest a temaban, ugyanis, egyetlen kincsem, meg egy kerdest nem tettel fel ami ne lett volna megvalaszolva mar vagy SZAZSZOR!
Ja de egyet, allhazassagrol meg senki nem erdeklodot :D hahaha
"De mondjuk ha sikerül megegyezni egy amerikaival hogy kössön velem házasságot akkor mennyi annak az esélye hogy megkapom a zöldkártyát?És ha igen akkor mennyi idő időre van szükség mire megkapom?"
Az esély attól függ, mennyire jól játszátok a szerepet. (Együtt kell élnetek, ismernetek kell egymást, minden apróságot megkérdeznek. Tudom, mert magam is átestem a procedúrán, bár nekem valódi volt a házasságom.)Ha minden jól megy, akkor kb. 6-9 hónap alatt megvan a zöldkártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!