Van itt olyan aki Kanadába ment menekültként de már haza küldték?
Nem akarok senkit leszólni vagy ilyesmi.
Csak elmondnátok milyen volt ott élni??
(Tudom hogy már menekültként nem lehet kimenni)
Egyébként aki még ott van azokat hova fogják küldeni mert úgy tudom hogy Miskolcra nem fogják őket vissza engedni akkor azokat most hova teszik????
Ott maradnak vagy mi???
Nem szeretném ha leszólnád őket!!!Azért én sok romával találkoztam már és nem mind olyan, mint amilyen a többség.És azért azt sem felejtsük el hogy mi sem könnyítjük meg a dolgukat az ilyen megjegyzésekkel és a többi dologgal.
De most nem az ellentétekre vagyok kíváncsi,hanem a kérdéseimre várom a válaszokat.
Szóval inkább ezekre válaszolj....
Végre valaki nem rasszista szándékkal tesz fel kérdést, erre mégis csak azt kap... Pff...
Kérdező! Én nem voltam így, de engem is érdekelne, ezért bátorkodom írni, hogy utána lássam a válaszokat.
Engem speciel a letelepedésis válaszoló története is érdekelne!
Én is szeretnék kiköltözni, elsősorban mondjuk USA lenne a cél, de Kanada is szóba került...
Érdekes, hogy miért nem Svájcba mennek tömegesen a romák? (azért néhányan mennek..)
Aki tudja a választ nyer egy csokimikulást... :)
Mivel nem érkezett helyes megfejtés, leírom.
Azt hiszem, ez elég nagy visszatartó erő nekik...:
- a külföldiek munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után kapnak.
- ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.
- ha a munkát saját hibájuk miatt vesztik el - alkoholt fogyasztanak a munkahelyen, akkor támogatást nem kapnak.
- ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki kell fizetniük a javítást vagy leülni börtönbe és ott dolgozni, míg ki nem fizeti az adósságát.
mert Svajc hazazavarja oket es nem pedig segiiilyt oszt nekik. Na hol a csokimikulas.
Amugy meg tamogatom az otletuket, menjenek csak malmobe, kanadaba, olaszorszagba. annal kevesebb marad beloluk itthon.
Amugymeg verlazito hogy ezek milyen stilust megengednek maguknak. Nem adtam neki 40 ftot, es olyan stilusban kezdett nekem ugatni hogy az hihetletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!