Mennyi időközönként látogatjátok meg a szüleiteket?
Karácsonykor,husvétkor látom őket ,nagyszüleimnél futunk össze,nem jó a kapcsolatunk (40km-re laknak)
Párom szüleit havi kb 2 hétvégén és 2-3 hétköznap este látogatjuk.
Van mikor heti 3szor is megyek az unokával, de van hogy két hétig nincs időm elmenni hozzájuk.
Szerencsére én ingyen utazok a buszon így ez nem kerül pénzbe. Ha fizetnem kéne érte akkor valószínűleg havi 1szer mennék csak. A párom nagyon ritkán jön velünk.
hát apukámmal egy városban lakunk, de kb. havonta, anyósomék 250 km-re laknak, voltunk otthon május végén az esküvőnkön, előtte áprilisban, januárban, szeptemberben.
Tehát olyan 3-4 havonta.
Hetente szoktunk anyukámmal találkozni. (Apámmal már évek óta nem tartom a kapcsolatot.)
Egyik héten anyukám jön hozzánk, következő héten mi szoktunk menni hozzá.
Köszönöm a válaszokat.
Én csak egyedül szoktam járni,mivel szüleim nincsenek jóban a párommal,így el sem várhatom,hogy ők jöjjenek,mivel páromé a lakás.
Én is hétvégén megyek általában,van,hogy csak 2 hetente 1x megyek.Nem engedhetem meg,hogy többször menjek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!