Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerencsés vagyok, hogy 38...

Szerencsés vagyok, hogy 38 évesen is még szüleimmel lakhatok?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy az emberek nincsenek jóban a szüleikkel mert nem tudnak együtt lakni velük és mindenféle kibúvót keresnek, hogy "önálló élet fontos, fel kell nőni" stb. Ugyanakkor én boldogan tudok együtt élni szüleimmel így sok mindenben könnyebb az életünk minden téren. Látom a többi embert irigy mert csak általános negatív közhelyeket tudnak erre mondani hogy "mamahoteles, nagy gyerek vagyok, jó a mama nyakán lenni" hát igen könnyebb sok mindenben így az életem ez tény
2021. nov. 15. 15:13
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
93%
Mit jelent számodra a függetlenség?
2021. nov. 15. 15:31
 12/55 A kérdező kommentje:
11. nem szól bele az életembe senki, oda megyek ahova akarok,
2021. nov. 15. 15:33
 13/55 anonim ***** válasza:
90%

"az emberek nincsenek jóban a szüleikkel mert nem tudnak együtt lakni velük "

Hát ez a 2 dolog azért nem jár együtt.

Az ember alapvetően saját családra, és saját életre vágyik, és nem azért költöznek el, mert nem tudnának együtt élni.

De van olyan is, hogy nagyon jó a kapcsolat, de jobb külön.

Ha neked jó így, akkor ok. Gondolom te nem vágysz saját családra.

2021. nov. 15. 15:34
 14/55 anonim ***** válasza:
98%

Akkor neked tényleg a magány való. Akkor a szüleiddel leszel, amíg élnek, utána meg egyes-egyedül.

Én nem akarnék így élni, de ha neked jó, akkor érezd jól magad.

15/55 anonim ***** válasza:
95%
Ha nektek ez jó, akkor szerencsés vagy. Más (a többség) ebben a helyzetben megfulladna. Ez nem objektíve eldönthető, fekete-fehér kérdés.
 16/55 anonim ***** válasza:
90%

EGy lakásban is laksz a szüleiddel, vagy csak egy házban de külön lakrészben?

Azt vihetsz fel akit akarsz, akkor amikor te akarod?

2021. nov. 15. 15:36
 17/55 A kérdező kommentje:
16. két generációs ház, nyilván önálló lakás ami az enyém, ez a felső szint.. azért egymás nyakán élni nem kellemes
2021. nov. 15. 15:38
 18/55 anonim ***** válasza:
89%
17: anyád mos-főz-takarít rád? Vagy egyedül intézed ezeket?
2021. nov. 15. 15:40
 19/55 anonim ***** válasza:
74%
szüleid nem teljesen komplettek
2021. nov. 15. 15:41
 20/55 anonim ***** válasza:
95%
Más dolog a szüleidtől függeni, illetve egy párkapcsolatban függeni. Előbbi esetben valamilyen szinten mindig alárendeltséget jelent a függés, utóbbiban egy kölcsönös, megegyezésen alapuló dolog. Persze ha még sosem tapasztaltad meg a valódi függetlenséget, akkor nehéz a különbséget megérteni.
2021. nov. 15. 15:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!