Szerencsés vagyok, hogy 38 évesen is még szüleimmel lakhatok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy az emberek nincsenek jóban a szüleikkel mert nem tudnak együtt lakni velük és mindenféle kibúvót keresnek, hogy "önálló élet fontos, fel kell nőni" stb. Ugyanakkor én boldogan tudok együtt élni szüleimmel így sok mindenben könnyebb az életünk minden téren. Látom a többi embert irigy mert csak általános negatív közhelyeket tudnak erre mondani hogy "mamahoteles, nagy gyerek vagyok, jó a mama nyakán lenni" hát igen könnyebb sok mindenben így az életem ez tény2021. nov. 15. 15:13
1/55 anonim válasza:
Ha neked így jó. Nem is vágysz saját családra?
2/55 anonim válasza:
Ha olyan jó így neked, akkor miért vetődött fel benned a kérdés?
A lelked mélyén te is tudod, hogy valami elsíklott.
3/55 anonim válasza:
Szinte ugyanazt akartam írni, mint a #2.
Nem gondolnám, hogy ez totál abnormális, de valahol fura mégis....
4/55 anonim válasza:
Hát 38 évesen otthon élve a szüleimnél én épp nem szerencsésnek neveznem magam, hanem szerencsétlennek.
5/55 anonim válasza:
Én is vagyok olyan jó viszonyba a szüleimmel, hogy tudnék velük élni, de miért akarnék? Tényleg ennyire nincs igényed a függetlenségre?
6/55 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj, ha viszont te is kiveszed a részed a lakhatásból. Fizesd a számlák rád eső részét, végezd el a takarítást. Van egy ismerősöm, aki dolgozik, a szüleivel él, de szinte semmit nem ad bele a háztartásba, főznek, mosnak rá, és vígan ecseteli, hogy mennyi pénze van. Igen, mert nem költi lakbérre vagy mindegy egyébre, amit a szüli állnak. Itt vagyok én a barátommal, akik nagyon szeretik a szüleiket, de saját önerőból tartjuk el magunkat, mert tudjuk, hogy a szüleinknek is így könnyebb anyagilag és a magunk otthonát rendezzük be. A másik negatív, hogy így nehéz párt találni, mert a másiknak úgy jön le, hogy életképtelen az ilyen. De ha van párod és elfogadja akkor semmi gond ezzel. Mindennek megvan az előnye és hátránya.
7/55 anonim válasza:
Eszerint párkapcsolatra egyáltalán nem vágysz?
8/55 anonim válasza:
Szerintem inkább szerencsétlen vagy, hogy nem voltál képes önálló életet, saját családot, egzisztenciát teremteni magadnak. Valószínűleg gyerek maradtál bizonyos értelemben, dehát ez a te dolgod, engem nem zavar.
9/55 anonim válasza:
Második válaszoló leírta. Ennyi.
10/55 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire nincs igényed a függetlenségre?
Párkapcsolatban lenni aztán mekkora függetlenség? Hát voltam kapcsolatban ott aztán nincs függetlenség..
2021. nov. 15. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!