Hogy dolgozzam ezt fel? Utálom magamat, anyámat, meg az életemet is.
Azért a fű nem olyan drog, hogy azt se tudom hol vagyok, mit csinálok, véletlenül felcsináltatom magam. Jobban tudatodnál vagy mintha bepiálnál, főleg ha rendszeresen fogyasztod. Nem élek vele, de én is voltam fiatal.
Szóval azért nem kell ezt így készpénznek venni. Kissé kiszínezték neked ezt a storyt.
Nálunk a családban van gyerek, aki úgy lett, hogy az anyja otthon felejtette az iratait mikor vették volna fel a kórházba abra, már minden elvolt rendezve, ment a műtétre.
Mire napokkal később megtalálta az iratait leesve az ülés alá a kocsiban, meggondolta magát.
Mégis szeretetben felnevelte, jó a kapcsokatuk.
Nehari, de te nagyon mimóza lehetsz, ha ilyen szélsőségesen reagálsz. Jó a kapcsolat? Szeret? Akkor meg?!
Nem volt a legideálisabb a start, de messze nem gáz a helyzet. Édesanyád felnőtt a feladathoz, és szeretetben felnevelt. Nem rakott intézetbe, nem helyezett ki a nagymamákhoz, nem mondta azt, hogy nem kell, mert utálom az apját..
Nagyon sok gyerek fogan meg azért, mert kell a CSOK, vagy mert meg akarja tartani a férjét, vagy "kell a pulya, hogy öregkoromra ellásson", aztán nem is szeretik őket, csak hányódnak.
Hidd el, szerencsés gyermek vagy :) Rázd meg magad és lépj ezen túl.
Anyának meg vegyél holnap egy szál virágot.
És üdv a felnőttek világában.
"hogy ha elvetetett volna vagy én eltűntem volna akkor minden megoldódott volna, mert általam csapdába esett."
Nem altalad, sajat maga miatt !
Kerdezo ! Borzaszto volt meg olvasni is ! El sem tudon kepzelni , hogy most mit erzel. Szerintem , lehet , hogy kene egy pszichologus segitsget kerned , hogy ezt fel tudd dolgozbi ! Ha egy felbott ember , ki mer ilyet mondani , amit anyad neked mondott , akkor teljesen jogosan haragszol! Az ilyeb butasagokat , hogy meg te vegyel neki viragot es nyald fenyesre a feneket mert felnevelt es nem ment abortuszra , vagy hagyott a templom lepcsojen , meg felejtsd el! Szerintem most ne beszelj vele , egy ideig . Szakits magadra idot! Nyugodj meg es tenyleg fontold meg , hogy segitseget kerj , ahoz , hogy fel tudd dolgozni !
"És üdv a felnőttek világában."
Te nem vagy normalis !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!