Mennyire ,,elvárás" tőletek, hogy családlátogatáskor dolgozzatok?
Olyan fiatal felnőttektől kérdezném, akik már külön élnek a (nem idős) szüleitől, és havonta x alkalommal mentek látogatóba. Mennyire főztök, mostok, takarítotok, dolgoztok a kertben, ,,szórakoztatjátok" a családot? Vagy ilyenkor pihenhettek, el is vonulhattok ha jól esik, nincsenek beszólogatások amiatt, hogy pihenni szeretnétek?
Köszönöm
Az anyósomék elvárták volna, ezért és más problémák miatt is, abban maradtunk a párommal hogy jobb ha nem megyek oda.
Mindenki a saját házatáján kapirgáljon...
Én sem várnám el senkitől hogy levigye a szemetet, vagy bármi más.
Akárhányszor hazamentem, segítettem a főzésnél, és igen takarítottam is. Közben felügyelni kellet a gyerekeimet, mert mindig valamiben törték a fejüket és nem jó dolgokon.)
Szerintem szüleinkhez nem vendégségbe megyünk, hanem HAZA megyünk. Semmi bajom nem volt, és nem is lett attól, hogy olyankor segítettem nekik.
A szüleimnél a legnagyobb természetességgel csinálok meg valamit, ha észreveszem, hogy kell. Ott éltem 21 évig, nyilván tudom, milyen feladatok vannak. De nem kifejezetten elvárás.
Anyósékhoz nem megyünk, azt nem tudom.
Kérdező, menj csak pár órára látogatóba és elkerülheted ezeket. Szüleink más ritmusban élnek, mint a fiatalok.
Öcsémék közel laktak szüleinkhez.. Apám megcsinálta, hogy minden reggel, mikor dolgozni ment becsöngetett hozzájuk, hogy keljenek fel, ne lopják a napot. Hálát adtam a jó istennek, hogy olyan távolságban laktunk, nálunk ezt nem tudta megcsinálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!