Manapság jelentősen többen vannak azok akik gyermektelenek maradnak mint mondjuk a 90-es években vagy még régebben?
Baráti, családi, ismerősi körben, munkahelyemen rengeteg olyan ember van aki már 40 körül van és nincs még gyereke, és valószínű nem is lesz. Régebben jelentősebben kevesebben voltak akik gyermektelenek maradtak és manapság emelkedett meg drasztikusan a számuk, vagy csak nekem van ennyi ilyen ismerősöm?
/Remélem nem érti félre senki a kérdést, nem itélek el senkit azért mert nem vállalt gyermeket, engem nem zavar/
Igaz! De jóval több a örökbe fogadásra váró pár, mint ahány örökbe az adható gyerek van!
Ugye, a cigánygyerek senkinek sem kell, meg a Down kóros, mozgássérült meg egyéb tökéletlen gyerek. Mindenki fehér, egészséges kisbabát szeretne, amiből nincs túl sok!
31-es.... -.- Ennek a kérdésnek vagy a válaszoknak MI KÖZE a politikához? Mi a bánatért kell mindenbe belekeverni a politikát meg a vallást?
Mi köze a politikához? SEMMI!
Valláshoz? SEMMI!
Úgyhogy lehet leálni a libsizéssel, meg a hasonló politikai jelzőkkel...
33-as Igaz lehet örökbe fogadni csak több éves qrva hosszú várólista van és a 35-ös jól írta hogy fehér,egészséges babát szeretne mindenki és babát találni nem olyan egyszerű hogy a kalapból előhúzzuk.
Arról nem is beszélve hogy nem mindenkinél opció az örökbe fogadás merthát a nő hiába szeretné vagy fordítva ha a pár másik tagja hallani sem akar róla,egyedülállónak pedig nem adják oda a gyereket ez itt a helyzet.
33-as vagyok azt akartam írni
Jobban odaadják a párnak mint egy egyedülállónak valljuk be
Igen van ilyen ismerősöm aki egyedülálló nő és nevel egy örökbefogadott kisfiút de több nincs is és nem is hallottam róla hogy volna
Nagyrészt pároknál vannak örökbe fogadott gyerekek ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!