Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Manapság jelentősen többen...

Manapság jelentősen többen vannak azok akik gyermektelenek maradnak mint mondjuk a 90-es években vagy még régebben?

Figyelt kérdés

Baráti, családi, ismerősi körben, munkahelyemen rengeteg olyan ember van aki már 40 körül van és nincs még gyereke, és valószínű nem is lesz. Régebben jelentősebben kevesebben voltak akik gyermektelenek maradtak és manapság emelkedett meg drasztikusan a számuk, vagy csak nekem van ennyi ilyen ismerősöm?

/Remélem nem érti félre senki a kérdést, nem itélek el senkit azért mert nem vállalt gyermeket, engem nem zavar/

2021. nov. 10. 12:00
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
94%
Igen sokan maradnak gyermektelenek de nem mindegyik a saját elhatározása miatt.Mikor még a lombikok sem sikerülnek mit tud tenni?Mert sokszor sajnos ez a helyzet van.Tele vannak az élelmiszerek mindenféle sz@rral aztán mindenki meddő lesz szép lassan
2021. nov. 10. 16:42
 32/47 anonim ***** válasza:
14%
33. Mondjuk létezik örökbefogadás is. Aki igazán akar gyereket annak ez is opció.
2021. nov. 10. 16:43
 33/47 anonim ***** válasza:
79%

Igaz! De jóval több a örökbe fogadásra váró pár, mint ahány örökbe az adható gyerek van!

Ugye, a cigánygyerek senkinek sem kell, meg a Down kóros, mozgássérült meg egyéb tökéletlen gyerek. Mindenki fehér, egészséges kisbabát szeretne, amiből nincs túl sok!

2021. nov. 10. 16:49
 34/47 anonim ***** válasza:
47%
35. Ez nem igaz, két legjobb barátnőm szűk családjában is cigány kisfiút fogadtak örökbe. Ez van, ha az ember nem rasszista.
2021. nov. 10. 16:51
 35/47 anonim ***** válasza:
74%

31-es.... -.- Ennek a kérdésnek vagy a válaszoknak MI KÖZE a politikához? Mi a bánatért kell mindenbe belekeverni a politikát meg a vallást?

Mi köze a politikához? SEMMI!

Valláshoz? SEMMI!

Úgyhogy lehet leálni a libsizéssel, meg a hasonló politikai jelzőkkel...

2021. nov. 10. 16:52
 36/47 anonim ***** válasza:
96%

33-as Igaz lehet örökbe fogadni csak több éves qrva hosszú várólista van és a 35-ös jól írta hogy fehér,egészséges babát szeretne mindenki és babát találni nem olyan egyszerű hogy a kalapból előhúzzuk.

Arról nem is beszélve hogy nem mindenkinél opció az örökbe fogadás merthát a nő hiába szeretné vagy fordítva ha a pár másik tagja hallani sem akar róla,egyedülállónak pedig nem adják oda a gyereket ez itt a helyzet.

2021. nov. 10. 16:56
 37/47 anonim ***** válasza:
91%

33-as vagyok azt akartam írni

2021. nov. 10. 16:56
 38/47 anonim ***** válasza:
34%
Mint írtam, két közeli barátnőm szűk családi körében is fogadtak örökbe cigány kisfiúkat. Aki ténylegesen akar gyereket, annak ez nem akadály.
2021. nov. 10. 16:59
 39/47 anonim ***** válasza:
87%
38-as, ezt nem is tudtam. Tény hogy filmekben is kb. mindig házaspárok fogadtak örökbe, de annyit belegondoltam, hogy egyedülálló nő vagy férfi is fogadhat örökbe, ha ki akarja próbálni magát szülőként és megfelelően neveli a gyereket.
2021. nov. 10. 17:00
 40/47 anonim ***** válasza:
96%

Jobban odaadják a párnak mint egy egyedülállónak valljuk be

Igen van ilyen ismerősöm aki egyedülálló nő és nevel egy örökbefogadott kisfiút de több nincs is és nem is hallottam róla hogy volna

Nagyrészt pároknál vannak örökbe fogadott gyerekek ez van

2021. nov. 10. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!