Gyermektelenek!? Ti szoktatok arról álmodozi, hogy mennyivel jobb szülők lesztek, mint a ti szüleitek voltak?
Én minden nap elképzelem, hogy ha lesz gyerekem, mi mindent fogok másképp csinálni, mint az én szüleim.
Én leszek a legjobb barátja a gyerekemnek és büszke lesz, hogy ilyen apukája van ☺️
20/F
Szoktam, de félek, hogy vinném magammal azokat a mintákat, amiket most rossznak tartok. Illetve alkoholista szülők gyerekeként van is mitől félnem, de szerencsére még van időm átgondolni, hogy ha odáig jutok, hogy lesz gyerekem, mit hogyan csináljak.
Mindenesetre vannak olyan, a környezetemben élő szülők, akiknek tetszenek a nevelési módszerei, szeretnék én is egy hasonlón elindulni majd.
Hát az én apám 1 neonáci szadista állat volt.
Aki gyűlölte az egész világot. Ebből kifolyólag nekem "fenomenális" volt a gyermekkorom.
(Szerencsére 22 éves koromban meghalt.)
A szülős részre még nem jutottam el.
Ne legyél a gyereked legjobb barátja, legyél a jó apja. A gyereked legjobb barátja legyen a saját korosztájából való gyerek. Az úgy jó.
A kérdésedre a válasz: nem.
Nem álmodozok, mivel nem akarok gyereket, sose akartam. Annyi velem született betegségem van, amit sose kívánnék egy gyereknek, hogy esetleg a génjeibe hordozza.
Egy gyereket nem lehet beprogramozni, hogy milyen legyen. Lázadni fog, kamasz lesz, olyankor a szüleit a háta középére se kívánja, nemhogy legjobb barátjaként. Valljuk be, mindenki átesett ezen. Ettől függetlenül nagyon szép dolog, hogy ilyen fiatalon már erről gondolkodsz, remélem bejön a terved, és boldog lesz a gyermeked.
N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!