Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülői szemmel nagyon furcsák...

Szülői szemmel nagyon furcsák azok akiknek sosem lesz gyermekük?

Figyelt kérdés
Ijesztő belegondolni egy gyermek nélkül élő ember életébe?

2021. júl. 1. 19:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Én nem ijedek meg tőlük. Számomra nem ijesztő képződmények, hogy egy "klasszikust" idézzek.
2021. júl. 1. 19:28
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nekem nem furcsa, ez mindenkinek magánügye.

Van, amelyik gyerekemnek van gyereke, meg van, amelyik nem akar egyáltalán - én mindegyiket elfogadom és mindegyiket megértem, hogy miért döntött így.

2021. júl. 1. 19:30
 3/26 anonim ***** válasza:
97%
nekem az a furcsa, hogy ez szerinted nem magánügy. pontosan ugyanolyan ember mint te, csak más a családi állapota. ettől kellene megijedni?
2021. júl. 1. 19:31
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Egy gyerek nélküli ember élete - föleg idösen - nem igazán különbözik egy gyerekeséröl.

A különbség az az idö, amíg a gyerek a szülökkel él, ezt lehet pozitívnak meg negatívnak is látni, de utána a gyerekek elköltöznek, élik a saját életüket, a szülök meg maradnak maguknak.

2021. júl. 1. 19:32
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
A legtöbbjük igenis elitel, de nem érdekel mit mondanak.Inkább szüljek egy gyereket és neveljem fel idegbetegen? Nekem nem való gyerek,én legalább ezt tudom magamról.Nem akarom hogy miattam szenvedjen bárki is.Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldönteni,nem muszáj hogy mindenkinek legyen gyereke
2021. júl. 1. 19:33
 6/26 anonim ***** válasza:
99%

Nem ijedezek én sem ők még nem irigykednek.

Sokáig nem akartam, aztankideru, hogy a feleségnek nem lehet, de négyet csak összelapátoltam.

Sok szívás nagy kaland.

A bratyómék kifejezetten jóléti okból kerülték.

Azt nem tudom, megbánták-e, de 50+ korára simán szétumtak egymást, Perut is Ausztráliát is.

Azokat sajnálom,akiknek nem úgy van a gyerek kérdés, ahogy szerették volna.

2021. júl. 1. 19:39
 7/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem, én irigylem őket
2021. júl. 1. 19:41
 8/26 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki nem akar gyereket, akkor ne legyen. Inkább az a furcsa és borzalmas, hogy mennyi nő szül gyereket úgy, hogy teljesen alkalmatlan az anyaságra.
2021. júl. 1. 19:46
 9/26 anonim ***** válasza:
12%
Nem furcsa, miel magágy véleményem szerint, de mindegyiknek volt valami stikkje akiket ismertem. 50 körül jött ki rajtuk.
2021. júl. 1. 19:53
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Anyám egész tini koromba azzal jött, hogy aki nem szül, az biztos nem normális, mert anyai ösztön az egészséges emberekben van, tehát ha nincs, az illető beteg.

Igen meglepődött, mikor rá 15 évre mondtam neki, hogy tőlem ne várjon unokát. Néha megjegyzi, hogy ő unokazni akar, de a fenti szöveget nekem még nem hozta elő, mióta tudja, pedig szerintem most is úgy gondolja.

2021. júl. 1. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!