Nagyszülők oltva és wellneselni vinnének minket. Mi nem vagyunk oltva, de van 2 gyermekünk a nagyobbat vinnék magukkal, a kisebbet nem. Elvárnák, hogy oltassuk be magunkat, de sokmindnre allergiás vagyok, nem merem, plusz szabit se kapok. Mit tennél?
? Kicsit értelmezhetetlenül írsz.
Egyébként miféle nagyszülők ezek? Tehát, az egy dolog, hogy ők be vannak oltva, és mennének már wellness-elni. De az unokájukat, aki be sincs oltva mégis minek akarják magukkal rángatni? Felfogják, hogy ezzel konkrétan a gyerek életét veszélyeztetik? Mondd meg nekik, hogy ez most nem az az időszak, amikor ilyen helyekre kell menni. Ha ők akarnak, akkor menjenek saját felelősségre, de az unoka marad otthon. Ha összeszedi a vírust, akkor ha hazajött otthon titeket is ugyanúgy megfertőz. Ez nem játék.
Az allergiáid miatt nem félni kell, hanem megbeszélni a háziorvosoddal, hogy melyik oltást kaphatod. Szabit meg nem kell kapni rá, ha jól hallottam, magára az oltásra el kell, hogy engedjenek 2 órára, utána meg ha lázas leszel, TP.
Mekkorák a gyerekek? Annak én sem vagyok a híve, hogy a nagyszülők külön-külön vigyék el a gyerekeket, pláne ilyen ritka és drága programokra, mert óhatatlanul irigység lesz a vége. Persze ha a kicsi még csak 1-2 éves, akkor érthető, nem wellnessbe való.
Mikor mennének? Ha most lefelé megy a vírus, nyáron valszeg simán elengedném a gyerekeket, ha holnap indulnának, akkor egyelőre inkább kihagynám.
"Sajnálom mama, mi most nem megyünk wellnesselni és a gyerekek sem."
Senki nem fog belehalni, ha kihagyja most a wellnessezést, nem létszükséglet és túl nagy áldozatot igényelne tőletek. Tanulj meg szépen nemet mondani.
3!
A wellnes miatt kellene neki a szabadság szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!