15 éves lányomnak engedjem hogy együtt legyen egy 16 éves fiúval?
Nem engedném.
Aztan terhesseg, aztan abortusz stbstb kb.ez lenne a vége
Ja, ha nem tudod neki megtanítani a fogamzásgátlást, és olyan a viszonyotok, hogy nem mer kérdezni...
De ha ilyen gáz a gyereked, akkor az bizony a te nevelési kudarcod.
40-es, ezt röviden, velősen megfogalmaztad.
Így van.
41-es, bizony.
Nekem se lett gyerekem fiatalon, mert anyám elmondta a lényeget.
Ha nem tette volna, az iskola nem tette meg rendesen sose, akkor talán az lett volna, amit mondasz, de az ő hibájából.
És hiába hárítod ezzel a felelősséged, azok a dolgok amiket felsoroltál, nem annak a következményei, hogy éli az életét, hanem hogy Te nem mondtad el neki, hogy hogyan tudja ezt okosan tenni.
Ha elfogadod ezt, akkor nem fog beleesni ebbe a helyzetbe, ha nem tetszik az igazság, akkor tényleg meg fog történni a legrosszabb, és végsősoron ez a te választásod.
#31.
Attól, hogy nem engeded, még simán megteszi, csak hát fogamzásgátlás nélkül, és beteljesedik a jóslatod.
Ha engeded, és elviszed nőgyógyászhoz, megveszed neki a fogamzásgátlót, stb. (mert ugye lehet, hogy magától nem... hogy szólsz neki, hogy a telefonján legyen valami csörgő, hogy emlékeztesse, amikor be kell venni, ha tablettáról van szó, és hogy mennyire fontos a pontosság, stb. akkor valószínűleg 90 IQ felett megérti.
Jaj istenem,nem tegyünk úgy min a óvisok...
Szerintem mai világban,akik 2000 után született,vagyis én korosztályomat kiismerve,több lány előbb látta a fiúknak a "gilisztáját" mint hogy befejezzék a 8 osztályt :D
És szerintem a szexről dumálva,átlag tini nem 18 után vesztiti el,hanem előbb
46, ez tényleg így van.
Már amikor ovis voltam, akkor mentek a furcsaságok. Pedig én még 85-ös vagyok.
Általánosban letapizott egy lány az udvaron, miközben a többi körbeállt. ez volt harmadikban.
Hetedikben szinte szégyellnem kellett, hogy nem voltam jelen a jeles eseményen, amikor a G. nevezetű lány a fél osztály előtt lec.-zta N. nevű osztálytársamat.
Én ezekből kimaradtam.
Nemrég szedtem az epret a fáról a tesóm fiával, és ahogy jött az utcában három lányka, arról beszélgettek, hogy ki nem “b-ta meg őt”, ahogy fogalmazott egyik a másiknak.
Elejtettem a szedret, és csak egy erőtlen és ártatlanra sikeredett helló csusszant ki a számon, férfias zavaromban.
Egy kb. 13 éves kiscsaj volt, olyan mini rövidnadrágban, hogy jó, hogy nem esett le az állam is a földre a szederrel együtt.
Mellette meg a barátnői.
Nem tudtam rájuk haragudni.
Hát éljenek, aztán kész.
Mire felnőnek, a fél ország sivatag lesz.
47
Igen,ezt akartam átadni.
Úgy láttom hogy kedves beszólot aki engem elhordott,bejelentette hogy miket írtam neki,ennyi férfisága van :)
Nyilván ahogy "avarosodik" egy fiatal lány/fiú,előbb utóbb megtudja hogy a farkincákat nem csak pisilésre lehet használni.
Mai világban már 10 évesek tudják hogy mit jelent hogy szex,meg ugyebár s..gnagrád se újkeletű dolog :)
Nyilván nem az mondom hogy okés dolog,de még fitalok,melőbb éljenek azután panaszkodjanak,legalább lesz miről beszélni,nem csak arról hogy depressziós a adott ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!