Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves lányomnak engedjem...

15 éves lányomnak engedjem hogy együtt legyen egy 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Ti ezt megengednétek? Nem korai?

2021. nov. 9. 17:45
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
80%

Első szerelemnek inkább késői.

Persze ha nem volt eddig legalább egy plátói (színész, énekes).

2021. nov. 10. 08:03
 32/48 anonim ***** válasza:
97%
Nem korai. Mondhatni úgy, hogy voltaképpen ebben nem te döntesz.
2021. nov. 10. 10:37
 33/48 anonim ***** válasza:
47%
90% hogy meg megdugta a lányodat. Nyilván nem fog ahhoz is előtte engedély kérni tőled
2021. nov. 12. 07:28
 34/48 anonim válasza:
78%
Középiskolások voltak, amikor megismerkedtek. Már jóval előtte beszéltem a fiammal a biológiai változásokról,felelősségről, a nők iránti tiszteletről. A kislány az anyukájával beszélte meg, elmentek nőgyógyászhoz, írtak neki tablettákat. Ennek 8 éve. Azóta is együtt vannak és szeretik, tisztelik egymást.
2021. nov. 12. 23:31
 35/48 anonim ***** válasza:
67%
34, Középiskolában felrúgni a csaj hormonjait? Az aztán okos döntés volt. Létezik gumi is. A lány még később bánhatja. És ha már itt tartunk, van férfiaknak is fogamzásgátló. Miért nem adtál te a te fiadnak azt ennyi erővel?
2021. nov. 13. 03:46
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 voltam, mikor az első csajommal összejöttem, aki 15 éves volt. Én megdugtam. Nyilván,mikor ez "kiderült", nem örült az anyja, de ez van. Nem voltam egy kretén, a csaj is akarta. Normális első kapcsolat volt. Védekeztünk, ennyi eszünk volt. Kb ennyit tehet a szülő, hogy ha odakerül a helyzet, akkor a gyereke tudja azt,hogy védekezni kötelező. Azon kívül meg azt csinálhatnak,amit akarnak.
2021. nov. 13. 10:28
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

A virágnak megtiltani nem lehet,

Hogy ne nyíljék, ha jön a szép kikelet;

De azért megtanítani azt meglehet

Hogy védekezni, ha kell, hogy lehet

2021. nov. 23. 11:07
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiltani kell, hanem bizalmi kapcsolatot kiépíteni, tanácsot adni, támogatni, kölcsönösen tisztelni egymás érzéseit, igényeit.

Ezt persze nem akkor kell elkezdeni, amikor feltűnik a srác a kapuban.

2021. nov. 23. 11:10
 39/48 anonim ***** válasza:
76%

Így van. A szülő dolga a felvilágosítás, a suliban nem fogják neki ezt se megtanítani, ahogy azt se, hogyan kell kitölteni egy csekket.

15-16 éves korban hogyne engedném, hogy együtt legyenek, a legszebb éveik.

Ha ilyenkor nem élhetnek, utána egész életükben ott marad majd a hiányérzet, hogy nem tették.

A túlzott moralizálás nem jó, nem kell túldimenzionálni!

Védekezés.

Vannak olyan fogamzásgátló tabletták, amik nem olyan durva hatásúak, vagy vannak egyéb módszerek, amelyek megbízhatóan működnek, a gumi a legrosszabbak egyike szerintem, mert nem éreznek semmit, ott a kíváncsiság, és érzik, hogy nélküle mennyivel jobb.

Utána lehet, csak idő kérdése, mikor esik meg a baleset.

Ezt elkerülendő én ajánlanám legalább pár évet a fogamzásgátlót.

Örülj neki, hogy éli az életet.

Mindenki egyszer fiatal.

2022. júl. 4. 04:57
 40/48 anonim ***** válasza:
82%

39

Nyilván egyszer élünk,gyszer vagyunk fiatalok:

Ha úgy élük le hogy keserű,idegbetegek vagyunk,akkor ne csodálkozzuk hogy életbe soha se lesz a gyerekből semmi mert nem lesz semmi kedve...

2022. júl. 4. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!