Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves lányomnak engedjem...

15 éves lányomnak engedjem hogy együtt legyen egy 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Ti ezt megengednétek? Nem korai?

2021. nov. 9. 17:45
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
92%
Nem korai, és amúgy sem tehetsz ellene semmit, a tiltással meg csak az ellenkezőjét éred el.
2021. nov. 9. 19:33
 22/48 anonim ***** válasza:
98%
Volt nekem egy nagynéném, aki mindig azt vallotta (Isten nyugosztalja, 9 éve lesz december 3-án, hogy már sajnos nincs velünk) "Az első szerelem sosem az utolsó". Ez az esetek 99%-ban tény, hogy így van (Ismerek én magam is olyat, akinél ez nem bizonyult igaznak, és az első szerelme lett a férje (egy volt, gimnáziumi lányosztálytársam), de maradjunk annyiban, hogy ez egy a millióból, és hát - ahogy mondani szokás - a kivétel erősíti a szabályt.) Egy a lényeg szerintem: védekezés, hogy ne legyen gyermek a "nászból". Nem hiányzik a kisbaba a tiniknek, legkevésbé pedig a szülőknek. Ezenkívül én még azért attól is óva inteném, hogy olyannak adja oda, akit előtte 10 perccel/2 nappal ismert meg. De ez én vagyok.
2021. nov. 9. 20:28
 23/48 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem, hogy miért beszél itt minden válaszoló a szexről? Szerintem még arra sem került sor, hogy egyáltalán összejöjjenek, nem hogy a szexre, persze megeshet ennek az ellenkezője is.

Ezen kívül, Kérdező, mi az, hogy engedd vagy ne? Miért, a szülőnek a dolga eldönteni, hogy a gyereke kivel legyen? Aha, a 18. században.

2021. nov. 9. 20:41
 24/48 anonim ***** válasza:
90%
Nyílván szexelnek is ennyi idősen.Nem az engedélyén múlik, ha nem engedik is megoldja.
2021. nov. 9. 21:07
 25/48 anonim ***** válasza:
77%

24

Amúgy jah,miért pont szexről beszêlnek?

Szerintem még odáig se jutottak, hogy egymást lássák bugyogóban meg gatyában..

2021. nov. 9. 22:31
 26/48 anonim ***** válasza:
92%
Na ennyit a magyar mentalitásról: azért szól hozzá valamihez, hogy ku.rvázhasson egy kislányt, akit nem ismer.
2021. nov. 9. 22:37
 27/48 anonim ***** válasza:
88%
Mi az, hogy miért pont a szexről beszélnek? Azért, mert nem álszentek. Mindenki volt fiatal és ebben a korban pont mindenkit elkezdett érdekelni a szex. Kit akartok áltatni. Egyértelmű, hogy lefeküdnének egymással, amivel nincs is baj. De legalább ne játsszátok meg magatokat. Ez normális egy kapcsolatban még ha 15 évesek is.
2021. nov. 9. 22:41
 28/48 anonim ***** válasza:
82%

27

Hát jah,de ki tudja..

Talán át látnak az monitor mögül :DD

2021. nov. 9. 22:42
 29/48 anonim ***** válasza:
7%

28

Jó, nyilván,de az kiscsajról semmit se tudni...

Se palijáról,se semmit.

De ki tudja,lehet hogy kis új születet bárányok

2021. nov. 9. 22:45
 30/48 anonim ***** válasza:
98%
Ha tiltod max titokban történnek a dolgok, szerintem jobb verzió ha inkább támogatod, max elbeszélgetsz vele, hogy ha arra kerül sor védekezzenek, jó eséllyel mindenkinek kellemesebb elsz így.
2021. nov. 9. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!