Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 éves lányomnak engedjem...

15 éves lányomnak engedjem hogy együtt legyen egy 16 éves fiúval?

Figyelt kérdés
Ti ezt megengednétek? Nem korai?

2021. nov. 9. 17:45
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
22%
Én az eddigi 15 év alatt arra neveltem volna hogy ne dobja magát oda, és 15 évesen ne ez legyen a legnagyobb célja.:)
2021. nov. 9. 18:40
 12/48 anonim ***** válasza:
59%
És ennyit lehet tudni a srácról hogy 16 éves? Mert tök jó hogy nem egy húszon vagy harmincéves perverz akarja megdönteni a lányodat, de ez kevés infó a srácról. Attól hogy 16 éves, még lehet balhés. vagy jó gyerek is.
2021. nov. 9. 18:42
 13/48 anonim ***** válasza:
24%
Miért nem engedik a fiataloknak, hogy nyugodtan együtt legyenek, dugjanak, szeressék egymást? Most komolyan van jobb dolog egy boldog párkapcsolatnál? Nekem se engedték, hogy 16évesen jogsi nélkül motoroztam, de lesz@rtam.
2021. nov. 9. 18:48
 14/48 anonim ***** válasza:
92%
Engedd, ne engedd, engedd, ne engedd, engedd, ne engedd, engedd, ne engedd; itt fogyott el az inggombom, amit a kiszámoláshoz használtam. (Van tartalék gomb belül, azt is hozzászámoljam még?)
2021. nov. 9. 18:50
 15/48 anonim ***** válasza:
80%

15 évesen,18 éves fiúval jártam.

Azóta a férjem,és a gyerekeim apja.

Fél évig nem volt semmi közöttünk,anyukám felkészített mindenre,akkor már 16 voltam mikor először ágyba bújtunk,kisebb nagyobb sikerrel.

Szerintem beszélj vele,hogy olyannak adja,akit tiszta szívéből szeret,persze ez nem fogja azt jelenteni hogy vele is fogja leélni az életét, de nagy hatása lesz a jövőjére.

Férjem jó családból származik,és én is. 27 L

2021. nov. 9. 18:57
 16/48 anonim ***** válasza:
9%
18: ez szép, grat! :)
2021. nov. 9. 19:06
 17/48 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit túl van tolva ez a szüzesség dolog
2021. nov. 9. 19:09
 18/48 anonim ***** válasza:
35%
Bekapta már a bakot a kis lyukhercegnő! Nem kell ehhez az engedélyed!
2021. nov. 9. 19:09
 19/48 anonim válasza:
28%

Orbán Viktor nem tiltaná. A sajátját persze lehet hogy igen.

Gondolj bele: felcsinálja a lányodat, elmegy dolgozni, csomó pénzt fog keresni a srác. 25 év alatti, nem kell fizetnie SZJA-t és még kapnak családi adókedvezményt is.

2021. nov. 9. 19:15
 20/48 anonim ***** válasza:
96%

Most normális válasz...

Most miért tiltod hogy szerelmes legyen?

Egyszer meg kell találni az igazit,de addig sok víz lefolyik az Dunán...

De ha srác nem egy tipik bad boy,hogy egyik nap egyszer vele,másikon meg egy másik csajt vállaljon be,vagy nem drogos/alkoholista,akkor hagyjad szerelemben esni.

Úgyis lesz 2000 ilyen

2021. nov. 9. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!