Ezt hogy lehet jól lereagálni?
Varosi lány vagyok. Anya 4 éves korom ota nevelőapámmal van együtt, ő az én "apám".
Nevelőapám egy 20km-el arréb levő faluból szarmazik, rengeteget jártam ott vele, nagyszülők is ott voltak.
Építőiparban dolgozik, általában abból a faluból vitt embereket mindig dolgozni. Így ismertem meg exemet is, nevelőapám révén.
6 évig voltunk együtt (17től 23 éves koromig)
Az utolsó évünkben elkezdett drogozni, inni, nem vetette meg az erőszakot velem szemben. Különváltak útjaink. Nevelőapám nagyjából tudta is az okát.
Szakítás után még zaklatott, fenyegetett menjek vissza hozzá.
Azóta eltelt pár év. Mostmár férjnél vagyok, van 2 gyerekem. Anyáék leköltöztek a faluba.
Nálunk a családban minden évben az a szokás, igy november táján venni egy disznot, a család összegyűlik (kb 15-20fő) és egy toros napot tartani.
Szombatra esik idén ez a nap.
Mig exemmel voltam együtt, mindig ő volt a böllér, szakmája részben.
Szakítás után egy falubeli bácsi jött viszont mindig.
Ma beszéltem anyával a szombatról, hogy lesz. Közölte az a bácsi nem ér rá, így nevelőapám exemmel beszélte le.
Mi mennénk ferjemmel, gyerekekkel, ez a hagyomány. De így semmi kedvem. A mai napig nem bocsátottam meg exemnek amit tett velem. Emellett ha mindenki inni fog, félek elszabadulnak az indulatok. Férjem tud a multunkról.
Ha nem megyünk, a család sértődik meg. Nagy dilemma
"Ezt a nagyjábol tudta a szakítás okát nevelőapám, ezt ugy ertem, lehet bem fogalmaztam vilagosan, hogy ah akoholt, meg hogy nem vetette meg a drogot. Arról, hogs megütótt, nem tudott.
Az, hogy szakítás utan mit művelt, arrol viszont még ő sem tudott.
Abban a hitben élnek, hogy ah alkohol meg a drog volt a "válóok"."
T3hat konkrétan semmi oka így a családodnak bármi mast látni benne, mint egy valamikori exet.
Szerintem meg túl reagálod.
Egy az h a családod nem is tudja a valódi okot h miért szakítottatok. Kettő, eltelt azóta x év. Mindkettőtöknek családja van. Nem hinném h az ex téged fog ott zaklatni mikor ott a férjed gyerekeid szüleid.
Három, azt írod sokan lesztek amúgy is. Nem kell a böllér közelébe tipródni simán el tudod kerülni
Mondjuk szerintem akkor is bunkóság lenne odahívni, ha egy tüneményes, aranyos ember lenne, mert EX. De ez egy drogos, piás g@ci. Már csak emiatt sem merném odahívni, lehet, hogy spontán rájön az elmebaj és engem vág le a disznó helyett, mert csak.
A szüleid viselkedése gáz, de a tiéd is. Én nem tudnék elképzelni olyan helyzetet, hogy ne mondjam el az anyámnak, ha ver a párom, vagy zaklat! Szép kis kapcsolat ez mindkét részről...
27!
Sosem hallottál még olyat, hogy valaki megváltozik? Itt azért pár év már eltelt, amióta ex lett a pasiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!