Máshol is előfordúl, hogy a szülők ennyire irányítják a 21 éves lányukat?
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és már a szakítást fontolgatom a szülei miatt. Nem engedik, hogy felüljön a motoromra, ha együtt vagyunk óránként hívogatják, és legkésőbb 22órára otthol kell legyen minden este.
Lehet ez teljesen normális, csak nekem fúrcsa, mert másképp nevelkedtem?
A valóság sokszor kegyetlen trollkodásnak tünik.
Az ilyeneket lehet hülyíteni.
Hagyd el.
Komolyan mondom, egy olyan nőként, akit 21 évesen is folyamatosan ellenőrizgettek.
Szar volt nekem, igen, de a barátaimnak is, az akkori páromnak is, mert soha semmit nem lehetett velem tervezni, ilyenek miatt, hogy gyere haza tízre (igen, éjszakáztam kinn télen, mert kizártak, a barátom meg messze lakott).
Tudom, milyen rossz volt látniuk a folyamatos feszkót, amiben éltem, és belerángattam őket is, meg hogy már mindenki az órát nézte, vagy egy beszélgetést nem tudtunk lefolytatni mert 5x szakították félbe anyámék, stb.
54 jézusom
Mondjuk a 10 után kizárás nem épp a féltés jele, hanem a korlátlan hatalommánia kiélése másokon.
Nem volt kulcsod?
56
Mondhatják hogy nem kötelesek befogadni 18 elmúlt
Nem is kell befogadniuk, hiszen ott él életvitelszerűen.
Kitehetik, ha akarják, de így nem.
57
Igen, a 18. életévét betöltött személyt ki lehet tenni otthonról, de nem úgy, hogy egyszer csak nem engeded be a lakásba, ahova be van jelentve, mert olyan kedved van.
Nem akarom választás elé állítani, hogy vagy én vagy a szülei, mert biztos vagyok benne, hogy nem éngem választana..
Akkor kuka.. Keress nőt aki nem szopizik még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!