Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Máshol is előfordúl, hogy a...

Máshol is előfordúl, hogy a szülők ennyire irányítják a 21 éves lányukat?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és már a szakítást fontolgatom a szülei miatt. Nem engedik, hogy felüljön a motoromra, ha együtt vagyunk óránként hívogatják, és legkésőbb 22órára otthol kell legyen minden este.

Lehet ez teljesen normális, csak nekem fúrcsa, mert másképp nevelkedtem?

2021. nov. 1. 12:23
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
90%

Ez akkor lesz nagyobb probléma ha továbbléptek. Valószínű az esküvő szervezesébe is bele akarnak majd szólni, abba hogy hol vegyétek házat, a gyerek nevelésről nem is beszélve.

Azért én még várnéknegykicsit a szakitással hátha a lány raebred hogy így nem jó.

Tényleg. A barátnőd mit szól ezekhez?

2021. nov. 1. 16:35
 32/60 anonim ***** válasza:
11%

28

🤣🤣🤣

2021. nov. 1. 16:37
 33/60 anonim ***** válasza:
90%

30

Az ilyen soha nem hagyja békén. Tesóm már háza külön él évek óta masik nagyvárosban de feszt csak a telefon messenger anyámkinja

Szal nettó hülyeség z utolsó mondat

2021. nov. 1. 16:40
 34/60 anonim ***** válasza:
19%

Tegnap voltam uszodába hát bakker még a bugyit is az anyja húzza fel a serdülő fejjel magasabb gyerekére.

Haah beszarok

2021. nov. 1. 16:47
 35/60 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom egyszem gyerek így még jobban is féltik . Persze ez már eléggé túlzás , de sok mindent nem tudsz kezdeni ezzel a helyzettel .
2021. nov. 1. 17:00
 36/60 anonim ***** válasza:
47%
Kettőn áll vásár.
2021. nov. 1. 17:09
 37/60 anonim ***** válasza:
88%

Ha fontos neked a lány, mindenképp beszélj vele mielőtt ilyenre szánod el magad. De tudom, nehéz helyzet. Az sem jó, ha a csaj csak miattad pattan meg a szüleitől, mert ha esetleg szétmentek később valamiért, akkor egyrészt téged fog hibáztatni (nem feltétlenül, de nagy esélye van), másrészt sokszor akiket így nevelnek, azok épp e nevelés hatására nem is túl életképesek. Neked kell látnod, hogy a lány mennyire komoly. Csak elviseli a szülők helikopterkedését, vagy tényleg ő is elég életképtelen nélkülük? Ha előbbi, akkor megéri beszélni vele, aztán majd kiderül.

Egyébként előfordul máshol is ilyen, de egyáltalán nem normális. Én a középsuli után elmentem otthonról, meg se álltam, míg az óceán túloldalára nem értem. Pedig nem voltam rosszban a családommal. Se visszafogni nem akartak, se hátráltatni az életben. Mondjuk engem sosem kezeltek így, az is igaz.

2021. nov. 1. 17:34
 38/60 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha a lány hagyja...
2021. nov. 1. 17:46
 39/60 anonim ***** válasza:
75%
Költözzetek össze minél hamarabb. Ha már dolgozik, akkor a szülei most sem támogatják anyagilag, van némi függetlensége.
2021. nov. 1. 18:06
 40/60 anonim ***** válasza:
83%
39 csak meg meri e lépni a lány
2021. nov. 1. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!