Máshol is előfordúl, hogy a szülők ennyire irányítják a 21 éves lányukat?
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és már a szakítást fontolgatom a szülei miatt. Nem engedik, hogy felüljön a motoromra, ha együtt vagyunk óránként hívogatják, és legkésőbb 22órára otthol kell legyen minden este.
Lehet ez teljesen normális, csak nekem fúrcsa, mert másképp nevelkedtem?
Ez akkor lesz nagyobb probléma ha továbbléptek. Valószínű az esküvő szervezesébe is bele akarnak majd szólni, abba hogy hol vegyétek házat, a gyerek nevelésről nem is beszélve.
Azért én még várnéknegykicsit a szakitással hátha a lány raebred hogy így nem jó.
Tényleg. A barátnőd mit szól ezekhez?
30
Az ilyen soha nem hagyja békén. Tesóm már háza külön él évek óta masik nagyvárosban de feszt csak a telefon messenger anyámkinja
Szal nettó hülyeség z utolsó mondat
Tegnap voltam uszodába hát bakker még a bugyit is az anyja húzza fel a serdülő fejjel magasabb gyerekére.
Haah beszarok
Ha fontos neked a lány, mindenképp beszélj vele mielőtt ilyenre szánod el magad. De tudom, nehéz helyzet. Az sem jó, ha a csaj csak miattad pattan meg a szüleitől, mert ha esetleg szétmentek később valamiért, akkor egyrészt téged fog hibáztatni (nem feltétlenül, de nagy esélye van), másrészt sokszor akiket így nevelnek, azok épp e nevelés hatására nem is túl életképesek. Neked kell látnod, hogy a lány mennyire komoly. Csak elviseli a szülők helikopterkedését, vagy tényleg ő is elég életképtelen nélkülük? Ha előbbi, akkor megéri beszélni vele, aztán majd kiderül.
Egyébként előfordul máshol is ilyen, de egyáltalán nem normális. Én a középsuli után elmentem otthonról, meg se álltam, míg az óceán túloldalára nem értem. Pedig nem voltam rosszban a családommal. Se visszafogni nem akartak, se hátráltatni az életben. Mondjuk engem sosem kezeltek így, az is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!