Máshol is előfordúl, hogy a szülők ennyire irányítják a 21 éves lányukat?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és már a szakítást fontolgatom a szülei miatt. Nem engedik, hogy felüljön a motoromra, ha együtt vagyunk óránként hívogatják, és legkésőbb 22órára otthol kell legyen minden este.
Lehet ez teljesen normális, csak nekem fúrcsa, mert másképp nevelkedtem?
2021. nov. 1. 12:23
41/60 A kérdező kommentje:
Elég idősek a szülei, az apja már 40+ volt mikor született, és az anyja is közel a 40hez. Az én elméletem szerint annó nagyon akartak gyereket, csak nehezen jött össze, ezért féltik ennyire. Persze ez csak fikció, egyáltalán nem biztos, hogy ezért alakúlt ki ez a túlféltés. Előttem csak egy barátja volt, azis csak 19éves kora után. Ami a legbizarabb, hogy a szülei a mai napig úgy tudják, hogy a lány még szűz! Kb. ez az egyetlen titka a szülei előtt, és szerinte ez a kontroll természetes. A lázadás nála annyiban kimerül, hogy "anyuci hadd maradjak még egy órát, ígérem este 11re otthon leszek!" - fél év alatt talán háromszor szánta el magát erre a hősies tettre.
2021. nov. 1. 19:11
43/60 A kérdező kommentje:
Nem. Azt a virágot már letépték előttem.
2021. nov. 1. 19:36
44/60 anonim válasza:
Csak vicceltem amúgy gondoltam, nekem is van egy húgom akiröl még azt hiszik hogy szűz közben 100+ férfival volt szexuális kapcsolata, kompenzálva a beteges örzés védést hogy sehova sem mehetet fiatalon.
Vannak szülök akiknek nem lehet elmondani
45/60 anonim válasza:
Akkor még egy rendeset bszni se tudtok, bruh.
47/60 anonim válasza:
45
Akkor milyen lehet egy vaginizmussal megáldottal lenni? Még az ujjad se menne be mert összerándul az izma.
48/60 anonim válasza:
44
Ez van. A nők sokkal könnyebben jutnak szexhez. Ez valahogy nem fair.
49/60 anonim válasza:
Egyáltalán nem szép a húgom, elég igénytelen átlagos külsőre, csak annyi hogy nem válogatott és mindenféle jóval idősebb férfival vagy fiatalabb fiúkkal is kezdett. Most 30+ évvel idősebb férfihoz költözött, de még így is elhiszik szülök neki hogy szűz egyébként, csak barátok hivatalosan mert régebben tanárja volt az öreg és csak úgy segít neki barátságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!