Hogy engedjem el az apamat?
Mar evek ota nem lattam az apamat, kiskoromban elvaltak a szulok. Azt almodtam vele, hogy meghalt, es eloszor nem erintett meg aztan almomban rajottem arra hogy igy mar soha nem tudok vele beszelni, soha nem olelhetem meg vagy kerdezhetem meg mi miert tortent vagy egyaltalan barmit.. Es az a fajdalom hogy eltunik a vilagrol es utana nem lesz es nem fog letezni, az nagyon fajt..
Most volt egy sok eves kapcsolatom ami egy honapja ert veget es az most nagyon faj. Szerelmes voltam es most is szeretem, kotodtem hozza rendesen, de amig egyutt voltunk legalabb otszor szakitottunk es jottunk ossze. Tonkretett engem es rossz volt, en is az voltam de vegtere is azt eltem meg hogy nem vagyok es soha nem leszek eleg jo. Nincs ezeket kinek elmondani es nem is akarom a barataimnak, mert mar veluk tulbeszeltem a szakitasom. Apaval akarok beszelni mert azt remelem hogy majd megolel es azt mondja talalok majd jobbat is es o vesztett nem en. Persze jo lenne ezt hallani olyan szajabol akit szeretnenk vagy akinek adunk a velemeyere. A barataim koreben butanak erzem magam es lelki hulladeknak, nehezen baratkozom es a regi baratsagom ami legjobb baratsag volt mara mar nem kene tartanunk a kapcsolatot mert neha talalkozunk de a szakitasom miatt szarul erzem magam. Mert par eve tonre ment vele is a kapcsolatom es egy evig nem beszeltunk, es ignoralt engem es az is megalazo volt, sokszor alaztam meg magam mert futottam az emberek utan miutan tonkre ment. Eros onismereti dolgokon kell atessek, nem csak butanak de rossznak erzem magam es bar nem tettem soha egetrengeto hibakat, de tonkre tettem azokat akik fontosak voltak nekem. Lelkileg. Es ez hogy a barataim es a volt parom is elmentek emiatt ugy erzem hogy valami nagy hiba van bennem, hogy szar szemelyisegem vagy lelkem van
Szoval ha ezt eddig elolvastad koszonom, es a kerdes ugyanaz amit feltettem

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!