Fair ez így?? Ti mit szólnátok a helyemben?
A 23 éves bátyám kapni fog egy lakást a szüleimtől. Fél éve él albérletben, előtte itthon lakott.
Én viszont 20 évesen még otthon élek, mert tanulok. Nincs annyi pénze a szüleimnek, hogy majd én is kapjak. Azzal vigasztalnak, hogy ezt majd én fogom örökölni. Mármint a házunkat. De az lehet, hogy 30-40 év múlva lesz. Nem akarom, hogy meghaljanak a szüleim, nem azért írom, csak tényként.
Idővel 3-4 év (mikor befejezem a sulit) én is szerwtnék elköltözni. Pláne ha lesz párom, esetleg évek múlva családom. Akkor majd nekem egyedül kelljen megteremtenem a külön élet lehetőségét amit a bátyámnak az ölébe adtak?
20/lány
Itt nem a megdolgozás a lényeg, hanem, hogy az egyiket lényegesen máshogy támogatják. A magadfajta pedig menjen csak nyugodtan dolgozni. Megérdemled, hajrá!
22 és 23#
Nekem tele a hócipőm, hogy itt minden 2.fiatal vinnyog. Mamahotelban lakik, az életről fingja nincs. Minden a picsu alá rakva. Életképtelenek.. Nem tudnak semmit értékelni, megbecsülni, megdolgozni végképp, csak elvárni..
Na várjunk. Az én olvasatomban itt az történt, hogy a szülők megunták fél év után albérletre költeni a pénzüket, így vásároltak egy lakást, hitelre. Nyilván elő kellett kaparniuk a saját megtakarításukat is az önrészre. Az ingatlan a szülők nevére került; egyelőre a 23 éves báty lakik benne. Ami pénzt pedig az albérletre költenének, megy a hiteltörlesztésre.
Ez pedig nem azt jelenti, hogy a tesó kapott volna egy lakást, hanem azt, hogy vettek egy lakást, amit - egyelőre - a tesó használ.
És most ki is bukott, hogy a gyakorin picsogó pancserek elfuserált világnézeteit vallod. Szép. 👍🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!