Hogyan oldjam meg ha, nincs fűtés a szobámban?
Mi is fűtöttünk tegnap, ha minimálisan is, de a komfort érzethez muszáj. Nekünk is sok a számla, mert nemrég vettük a házat, és a fűtés elég rossz itt, jövőre csináltatjuk a központi fűtést. Addig szobánként állítgatjuk a konvektort és az elektromos fűtőpanelokat, nem győzzük hol erre, hol arra tekerni, most melegünk van, most fázunk... :D
Van aki fázós, van aki hűvösebben érzi jól magát, ha a kérdező komfort érzetéhez a hőmérséklet alacsony, szerintem praktikákkal kellene élnie, hanem a szüleinek kellene észhez térni. Mondjuk az én szüleim se vették figyelembe sose amit mondok... Ha fáztam, ha melegem volt, akkor azt kellett elviselni. Nem tudod egyedül szó nélkül átállítani? És mondani h majd nem kérek ezt meg azt, csak ne fagyjunk meg?
Nem csak a fűtés a lényeg, hanem a folyamatos fűtés. Ha felcsűröd 23 fokra és utána órákra kikapcsolod, akkor jobban fogsz fázni, mintha 20 fok lenne és a kazán félóránként ráfűtene. Ezért olyan szar a komfortérzet az agyonszigetelt házakban, túl sokáig tartja a meleget és mindig hidegek a radiátorok. Az ember elkezdi feljebb venni a termosztátot, hogy kapcsoljon végre néha a kazán.
Ez persze nem segít a kérdezőn, ha nem fűtenek akkor nem fognak engedni hősugárzót sem, ami sokkal többet fogyaszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!