Délután anyukám megkérdezte, hogy mit kérek karácsonyra. Nagyon meglepődtem és váratlanul is ért, mert még csak október közepe van!!! Azt mondtam, hogy nem tudom és gondolkozok rajta. Végül arra jutottam, hogy egy telefont szeretnék. Már elég régóta nyuzom ezzel a szüleimet és a karácsony egy jó alkalakom lenne erre. Utána olvastam és egy iPhone se 2020 telefont szeretnék. Nem kerülne túl sokba? Aki azt mondja, hogy dolgozzak meg érte, sajnos nem fér bele az időmbe. Nyáron dolgoztam, abból a pénzből egy olasz nyelvtangolyamra mentem, tehát spórolt pénzem nem igen van amivel be tudnék szállni. Vagy egy kedvezőbb árú a Samsung galaxy a32. Itt a 4 és az 5gs változatot is néztem és mindkettő szimpi. Ti melyiket vennétek nekem? Amúgy anyagi helyzetünk jó, nyáron voltunk 9 napot dubajban és egy hetet a Balatonon (örök klasszikus). Egy kisebb házban lakunk (kB. 80 nm lehet). Hitel természetesen nincs.
Én pont tavaly kaptam egy Iphone Se-t. Nem kértem, mert sajnáltam volna a pénzt egy új telefonra, bár az előző már 5 éves volt és sokat mérgelődtem vele, ennek ellenére tudtam használni, csak sokszor lassú volt. Így is megleptek a szüleim, először nem is örültem neki, nem volt annyira rossz állapotban a másik telóm, most is működik. Mivel tudják, hogy én vigyázok a dolgaimra, így mertek nekem 150 ezres telefont venni, máskülönben sokallották volna. Végül én is rájöttem, hogy tényleg kellett ez a telefon, kétszer olyan gyors mint a másik + 3-4-5 évig kiszolgál. A szüleid helyében azzal a kikötéssel vennék Neked ennyiért telefont, ha megígéred hogy vigyázol rá. Ha nem, akkor így jártál. Ez így korrekt. 19L
2021. okt. 19. 12:10
32/40 anonim válasza:
Ha mar iphone akkor ne a 2020 se....
De annyibol jobb dontes az apple hogy azzal 5 evre veszel telefont, minimum. Mar ha nem a legregebbit valasztod.
Nem emlekszem pontosan hogy 17 vagy 18 de akorul en a mediaban vettem a telefonom , reszletre (10honaposra) parom nevere mert en akkor meg suli mellett dolgoztam csak, de annyit boven kerestem hogy kitermeljem a reszlet arat.
2021. okt. 19. 22:05
33/40 anonim válasza:
iPhone felejtős, de egy jól használható olcsóbb okostelefont simán vennék, ha én lennék a szüleid helyében.
2021. okt. 20. 16:39
34/40 anonim válasza:
Márpedig jók az Iphone-ok. 2 év után is gyors, gyorsan lehet vele írni is, és nem fagy le. Kicsit drága, valóban, de állja a sarat. :)
2021. okt. 20. 20:25
35/40 anonim válasza:
Ezaz, csináljunk itt is háborút abból, hogy az iphone vagy a samsung (vagy más androidos) telefonok a jobb :D
Ez nagyon felhasználó, pénz és célfüggő.
Én az androidra esküszök, de sosem mondanám, hogy az iphone jobb vagy rosszabb. Más. Valakinek meg az jön be. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei és hátrányai.
A kérdező az iphone-t szeretné, az ő dolga, nem az volt a kérdése hogy melyik a jobb.
2021. okt. 20. 21:05
36/40 anonim válasza:
Szerintem mondd meg anyukádnak, hogy telefont szeretnél, de nem tudod, hogy belefér -e, vagy inkább kisebb ajándékon gondolkozz?
Szerintem nem az ördögtől való telefont venni egy kamasz részére. Igen, drága, igen, max 3-4 év és új fog kelleni. Ez egy ilyen világ, mindent a telefonunkon intézünk lassan, igenis kell egy megbízható belőle. Na meg pont a saját gyerekunktol sajnáljuk a pénzt?
2021. okt. 21. 07:49
37/40 anonim válasza:
Oké, de akkor is inkább vennék másféle iphone-t (pl. egy 12-est), mint a semmirekellő SE-t. :D
2021. okt. 21. 08:42
38/40 anonim válasza:
37# Én nem vettem észre különbséget.
2021. okt. 21. 11:29
39/40 anonim válasza:
Na elmondtad már anyukádnak??
2021. nov. 2. 10:36
40/40 A kérdező kommentje:
Igen, azt mondta lehet, köszi, hogy adtatok önbizalmat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!