Délután anyukám megkérdezte, hogy mit kérek karácsonyra. Nagyon meglepődtem és váratlanul is ért, mert még csak október közepe van!!! Azt mondtam, hogy nem tudom és gondolkozok rajta. Végül arra jutottam, hogy egy telefont szeretnék. Már elég régóta nyuzom ezzel a szüleimet és a karácsony egy jó alkalakom lenne erre. Utána olvastam és egy iPhone se 2020 telefont szeretnék. Nem kerülne túl sokba? Aki azt mondja, hogy dolgozzak meg érte, sajnos nem fér bele az időmbe. Nyáron dolgoztam, abból a pénzből egy olasz nyelvtangolyamra mentem, tehát spórolt pénzem nem igen van amivel be tudnék szállni. Vagy egy kedvezőbb árú a Samsung galaxy a32. Itt a 4 és az 5gs változatot is néztem és mindkettő szimpi. Ti melyiket vennétek nekem? Amúgy anyagi helyzetünk jó, nyáron voltunk 9 napot dubajban és egy hetet a Balatonon (örök klasszikus). Egy kisebb házban lakunk (kB. 80 nm lehet). Hitel természetesen nincs.
Én 172e Ft inkább a jogosítványára adnék ki mint telefonra
2021. okt. 19. 06:03
22/40 anonim válasza:
Hát igen inkább a jogosítvány mint egy telefon
Én 17 évesen kezdtem el a jogsit,150e Ft volt
18 évesen jött a ballagás,jó sok pénz összegyűlt,több mint a jogsi ára,sok osztálytársam esett abba a hibába,hogy ő majd 18 után megcsinálja,ez volt nekik a ballagási ajándék...
2021. okt. 19. 06:06
23/40 anonim válasza:
Van ennyi pénz karácsonyi ajádékra? Mennyire vigyázol a dolgaidra? Az én gyerekem nem kapná meg. Nem vigyáz a cuccaira és nincs is rá ekkora keret.
2021. okt. 19. 06:11
24/40 anonim válasza:
Az számít mennyi a keret telefonra utána nézelödhetsz milyen telefon fér bele .
2021. okt. 19. 06:52
25/40 anonim válasza:
A Samsung A kategória tényleg gagyi, akkor inkább nézegess S sorozatban, vagy Xiaomi még, ami jó. De felőlem kérhetsz Almát is, én nem vennék a gyerekemnek olyat, inkább Samsungot kapna.
2021. okt. 19. 07:34
26/40 anonim válasza:
Kérdező:
Szólj anyunak,hogy végig gondoltad és egy új telónak örülnénk karácsonyra
Kérdezz rá,hogy kb milyen árban nézhetsz, mennyit szánnak rá,és ha azt mondják mindegy akkor mutasd meg,hogy te elregondoltál
3 dolog történhet
1.megveszik szó nélkül
2 huu kislányom mondj legalább 5-8 okot,érvet,hogy miért is jó ez neked,mi olyan fontos abban a telefonban.
3.hát ez elég drága, próbálj maximum 100e ig nézni,ha nem találsz akkor találj ki más ajándékot.
2021. okt. 19. 07:38
27/40 anonim válasza:
Ez egyedül a szüleiden múlik, velük kell megbeszélned.
A 2. kerületbe jártam gimibe, karácsonyra a fél osztály mindig a legújabb iphonet kapta, évi többször utaztak el, márkás ruhákba jártak stb. Szinte mindenki teljesen jól kezelte, nem lett senki lenézve, kiközösítve a szülei keresete miatt.
Az, hogy ki mit kap karácsonyra egyedül a szülei pénztárcáján múlik és nem azon, hogy "milyen jó gyerek volt az évben". Szóval ülj le velük és beszéld meg, hogy mi fér bele.
2021. okt. 19. 07:41
28/40 anonim válasza:
Felejtős, ennyiért nem vennék neked. Sajnálom. Hiába tűnsz értelmesnek, látszik, hogy nem vagy az. A pénzügyekhez legalábbis nem értesz.
2021. okt. 19. 08:41
29/40 anonim válasza:
Tesom tavaly karacsonyra S20-at kapott. Most 15 éves. Nem tudom mi a problémája néhány embernek itt, hogy "ennyi idősnek ilyen telefon" részletre is lehet venni, biztosítással.
De, még jó, hogy ezt kapta, mert online oktatás alatt végig a telefonrol tanult, csinalt mindent.
2021. okt. 19. 09:44
30/40 anonim válasza:
Ki a f..sz kérdezte, hogy ki mennyit keres. Értelmes dolgot kellett volna tanulni vagy normális helyen dolgozni és akkor telne rá. Annyira undorító, hogy mennyire rosszindulatú, bunkó, irigy nép a magyar. Szerintem igenis megéri az iPhone. Nekem előtte Xiaomi, Samsung volt, szóval van összehasonlítási alapom. Az almás messze a legjobb telóm eddig. Attól, hogy egy átlagos harmincas, negyvenes ide írogató nőszemély nem használja ki, mert sem ideje, sem tudása nincs elég hozzá, még egy fiatal pont, hogy igen. Hiszen ők a tanulástól kezdve, a szórakozáson át szinte mindent okostelefonon intéznek. Szóval én megértem, ha a kérdező viszonylag drága telefonra vágyik. Egy a bökkenő, 170 ezer értékben karácsonyi ajándék 1-2 személytől szerintem sok. De ha anyádéknak nincs ellene kifogása, jól keresnek, akkor miért ne. Ezért kéne velük nem megbeszélni, nem velünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!