Mit kérhetnék karácsonyra?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és nem vagyok hülye, tudom milyen hülyén hangzik ez a kérdés, és azt is tudom, hogy emiatt elitéltek sokan. De nálunk ez a szokás, a család összegyűl és a felnőttek adnak ajándékokat a gyerekeknek meg maguknak is. Mivel vannak kisebbek ezeket az "angyal" hozza. És anyum rám van szállva, hogy mit kérek, nekem meg kb fogalmam sincs.. Nagyjából mindenem meg van amit nagyon szeretnék, ami meg nincs meg (pl. kutya), abba a szüleim nem egyeznek bele. És olyant szeretnék kérni, amit majd használnék is, és nem valami hülyeséget. És ha nem kérek én valamit akkor mivel az én és a szüleim izlése eléggé külöbözik, ezért nem számithatok a legnekemvalóbb ajándékra.. És kérlek ne itélejetek el..2013. dec. 21. 12:29
1/4 anonim válasza:
Nem azért ítéllek el, mert kérni akarsz valamit, hanem mert nem vagy képes visszaolvasni az ezer ugyanilyen kérdést...
Neked sem tudunk mást írni, mert ugyanúgy nem ismerünk téged, mint a többieket sem.
Szóval olvass vissza, és szemezgess azokból a válaszokból.
2/4 anonim válasza:
ha csak így random kérhetnék valami (árat nem írtál) akkor egy Lumia 920-at vagy valami windows 8-as tabletet...
nem tudom mik érdekelnek.. :) 16/F
3/4 A kérdező kommentje:
Olvastam már azokat.:) És telefonom már van amivel boldog vagyok, illetve a laptopom windows 8-as es vannak tabletjeink.. Xbox-ot akartunk a testvéreimmel, de a szüleim szerint "már éppen elég ilyen hülyeségünk van.."
2013. dec. 21. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!