Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kerhetnek Karacsonyra? 21L

Mit kerhetnek Karacsonyra? 21L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy meg eleg messze van, de elotte par honappal mindig elmondom, hogy mit szeretnem. Tavaly laptopot kaptam, szoval az iden valami kisebb ajandek johet szoba. Olyan 10.000 Ft korul.

Legyszi ne olyasmit irjatok, hogy amire szuksegem van, mert oszinten szolva, azt 100.000 ftbol se lehetne megvenni.

2014. nov. 6. 14:53
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
87%
En jack dugos telefonkagylot fogok kapni :D ezer eve vagyom ra. :D
2014. nov. 6. 14:57
 2/26 anonim ***** válasza:
70%

Én könyvet kérnék, vagy színházbérletet.

Esetleg aquarell festőkészletet.

Bár 21 évesen én már semmit sem kértem a szüleimtől ;) A gyerekkor elmúlt :)

2014. nov. 6. 14:57
 3/26 anonim válasza:

Gondolom szülőre gondolsz.

Én vagy nagy ajándékot szoktam kapni (laptop, telefon) vagy ha az már megvan vagy nem kell új, akkor pénzt. 20 ezer körül. Ebből azt veszek amit akarok. Ruhát :)

2014. nov. 6. 14:58
 4/26 anonim válasza:

mi az amit szeretsz csinálni szabadidődben? próbáld meg ahhoz kötni, mint pl. könyv :)

egyébként én mindig örülök valami dísznek. Esetleg smink cuccoknak. Vagy telefontok, parfüm, ruha. :)

2014. nov. 6. 15:00
 5/26 anonim válasza:
46%

21 évesen mondjuk már nekem sem lenne képem kérni ajándékot, de azért pár tipp:

- parfüm

- könyv

- cipő, ruha, ékszer

- smink

- kozmetikai kezelés, masszázs, pedikűr, manikűr, valami hasonlóra jogosító kupon, bérletféle

Egyébként ha meg nincs szükséged semmire, ami ennyiből kijönne, inkább kérj pénzt, kezdj el spórolni, és később megveszed azt a drágább dolgot, amire szükséged van.

2014. nov. 6. 15:01
 6/26 anonim válasza:
97%

21 évesen ne kapjon ajándékot? Vicces.

Szüleim 40 felettiek apukám szüleitől a mai napig 50-100 ezer forintos ajándékokat kapnak (mármint közösen)

Anyukám szülei nem állnak valami jól, de pár ezer forintért mindig vesznek valamit.

És az ismeretségi körömben mindenhol így van!!!

14 L

2014. nov. 6. 15:05
 7/26 anonim ***** válasza:
32%

Én már 16-20 évesen sem kértem ajándékot, csak amíg kicsi voltam.

Amit kaptam (csoki, egy-egy melegítő, pizsama) azt elfogadtam, de kérni sosem kértem már tiniként sem. Amikor kértem, kb 8-9 lehettem, vagy óvodás.

Most a családban tudod ki gondolkozik még ilyeneken? A 13 éves hugom...

Helyedben elgondolkodnék, lassan neked kellene meglepned a szüleidet, és nem ilyen szinten lenni.

Szintén 21 L

2014. nov. 6. 15:33
 8/26 anonim ***** válasza:

Én 27 éves vagyok házas, de ettől függetlenül kapok karácsonyi ajándékot a szüleimtől, azaz kapunk a férjemmel, mert anyukám mindig közösen ad egy nagyobb értékű ajándékot és valami kisebb meglepetést is külön mindkettőnknek.

Nem várom el, de ő örömet akar okozni, és tényleg azt venni amire vágyunk. Persze vannak neki is ötletei, általában úgy szokta, hogy megkérdezi, hogy ennek vagy ennek örülnénk e karácsonyra vagy inkább másra lenne e szükségünk.

Pont tegnap hívott, hogy mivel most vettünk új lakást szeretnénk e egy TV-t vagy mosogatógépet karácsonyra, mert ő azt gondolta, hogy azt venne. Mivel mosogatógépet már vettünk, Tv-t pedig egyelőre nem szeretnénk, így azt találta ki, hogy akkor megveszi ő a zuhanykabint, amit kinéztünk.

Szóval nem kell leoltani a kérdezőt azért, mert 21 évesen ajándékot kap a szüleitől és azt, hogy nem jelképeset, az meg a szülei hozzáállásától és pénztárcájától függ.

A megfogalmazása pedig, hogy mit kérjen? Igen kérjen, mert az ajándékozónak is érdeke, hogy akár 10.000 akár 100.000 Ft-ot is szánt az ajándékra, annak örüljön a megajándékozott használja és ne egy használatlan "kacatként" heverjen valahol.

2014. nov. 6. 15:53
 9/26 anonim válasza:

Bár én pár évvel idősebb vagyok, mint te, elmondom, én mit kértem anyutól tavaly Karácsonyra:

- főzzön nekem knédlit, és készítsen 2 rúd kekszszalámit

A főzéssel hadilábon állok, ami pedig pénzért megvehető, azt meg tudom venni magamnak is.

2014. nov. 6. 15:56
 10/26 anonim ***** válasza:

hagyjátok már békén, úristen...

komolyan ennyire fáj nektek ha valaki nem dolgozik? az fel sem merül bennettek, hogy esetleg nincs rászorulva? ha szívesen adnak neki a szülei, akkor miért ne??..

amúgy ilyenkor én azt szoktam csinálni hogy elmegyek velük vásárolni kapok pár ruhát vagy valami apróságokat és akkor az 'ajándék' :D

2014. nov. 6. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!