Mit kerhetnek Karacsonyra? 21L
Tudom, hogy meg eleg messze van, de elotte par honappal mindig elmondom, hogy mit szeretnem. Tavaly laptopot kaptam, szoval az iden valami kisebb ajandek johet szoba. Olyan 10.000 Ft korul.
Legyszi ne olyasmit irjatok, hogy amire szuksegem van, mert oszinten szolva, azt 100.000 ftbol se lehetne megvenni.
Ahány ház, annyi szokás... én 25 vagyok, bátyám 28, mégis várja anyukám a listánkat. Mi is adunk ajándékot a szüleinknek, nagymama is... és akkor? :D
Mi azt nem tudhatjuk, hogy mire van szükséged, minek örülnél, mi a hobbid. Nehezen hiszem, hogy nincs olyan dolog, ami ne férne bele a keretbe, de örömet okozna. Ruhák, ékszerek, könyv, cipő, kondibérlet, parfüm, lakásdekor, stb.
Elég gyerekes vagy 21 évesen,ha követelőzöl...
Nálad csak 2 évvel vagyok fiatalabb,de már nagyon régóta nem teszem.Tudod,az a kicsi gyerekek "kiváltsága". ;)
Kedves utolsó, nagyon kiverte nálam a biztosítékot a hozzászólásod...
24 vagyok és mindkét nagymamám és egy dédmamám is él még, nemtudom ez miben fáj neked, értem hogy jó lenne ha a tiéd is élne, de attól nem lesz jobb ha ilyeneket írsz.
milyen rosszindulatú emberek vannak itt, hihetetlen...
attól hogy ESETLEG nincs rá szorulva a munkára (bár ezt csak én írtam, nem ismerem a kérdezőt) nem biztos hogy csak úgy zsebből tudnak neki venni egy 100res ajándékot... nem csak a két véglet létezik...
Kedves 19 eves 42% os.
En nem tudom mi van a mai fiatalokkal, de ti annyira taplok vagytok!!
Es edeskem, nem kovetelozes, ha ok kijelentik, hogy gondolkozzak el, mit szedetnek Karacsonyra, es 10.000 osszegben. Latom nem vagy kepben a szavam fogalmaval!
Es kedves nem tudom hanyadik, ha akarnam megkaphatnam a 100.000 ftos ajandekot is, de mivel mult honapban kaptam 150.000 ftos telefont, ezert van bennem anngi joindulat-ami hozzateszem itt rengeteg emberben nincs- hogy meg sem emlitem nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!