Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kerhetnek Karacsonyra? 21L

Mit kerhetnek Karacsonyra? 21L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy meg eleg messze van, de elotte par honappal mindig elmondom, hogy mit szeretnem. Tavaly laptopot kaptam, szoval az iden valami kisebb ajandek johet szoba. Olyan 10.000 Ft korul.

Legyszi ne olyasmit irjatok, hogy amire szuksegem van, mert oszinten szolva, azt 100.000 ftbol se lehetne megvenni.

2014. nov. 6. 14:53
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Ha nincs rászorulva a munkára, akkor gondolom a 100.000 feletti ajándék sem okozna gondot, amire vágyik.
2014. nov. 6. 16:31
 12/26 anonim ***** válasza:

Ahány ház, annyi szokás... én 25 vagyok, bátyám 28, mégis várja anyukám a listánkat. Mi is adunk ajándékot a szüleinknek, nagymama is... és akkor? :D

Mi azt nem tudhatjuk, hogy mire van szükséged, minek örülnél, mi a hobbid. Nehezen hiszem, hogy nincs olyan dolog, ami ne férne bele a keretbe, de örömet okozna. Ruhák, ékszerek, könyv, cipő, kondibérlet, parfüm, lakásdekor, stb.

2014. nov. 6. 16:36
 13/26 anonim ***** válasza:
én a helyedben ruhát kérnék,hisz arra mindig szükség van! gondolkozz el, hogy inkább egy új téli kabát v csizma szükségesebb,vagy valami elegánsabb ruha darab?
2014. nov. 6. 16:43
 14/26 anonim válasza:
0%

Elég gyerekes vagy 21 évesen,ha követelőzöl...

Nálad csak 2 évvel vagyok fiatalabb,de már nagyon régóta nem teszem.Tudod,az a kicsi gyerekek "kiváltsága". ;)

2014. nov. 6. 17:03
 15/26 anonim válasza:
0%
28 évesen még él a nagymama...kész vicc.Én örültem volna,ha a 18.-at megéri legalább... pfff
2014. nov. 6. 17:06
 16/26 anonim válasza:
100%

Kedves utolsó, nagyon kiverte nálam a biztosítékot a hozzászólásod...

24 vagyok és mindkét nagymamám és egy dédmamám is él még, nemtudom ez miben fáj neked, értem hogy jó lenne ha a tiéd is élne, de attól nem lesz jobb ha ilyeneket írsz.

2014. nov. 6. 17:18
 17/26 anonim ***** válasza:
35%
21 évesen lehetne annyi eszed, hogy tudd, a karácsonynak nem az ajándékok halmozása a lényege. Vagy rosszul írtad a korodat, és nem 21 hanem 12 vagy?
2014. nov. 6. 19:43
 18/26 anonim ***** válasza:

milyen rosszindulatú emberek vannak itt, hihetetlen...

attól hogy ESETLEG nincs rá szorulva a munkára (bár ezt csak én írtam, nem ismerem a kérdezőt) nem biztos hogy csak úgy zsebből tudnak neki venni egy 100res ajándékot... nem csak a két véglet létezik...

2014. nov. 6. 21:37
 19/26 anonim válasza:
#16:Akkor te jó nagy mázlista vagy,lehet fel sem fogod.Az én anyám már kisgyerek koromban meghalt,nemhogy a többi.Ha a helyemben lennél,akkor te is ilyen lelki sérült lennél,és írnál ilyeneket.
2014. nov. 6. 23:25
 20/26 A kérdező kommentje:

Kedves 19 eves 42% os.

En nem tudom mi van a mai fiatalokkal, de ti annyira taplok vagytok!!

Es edeskem, nem kovetelozes, ha ok kijelentik, hogy gondolkozzak el, mit szedetnek Karacsonyra, es 10.000 osszegben. Latom nem vagy kepben a szavam fogalmaval!

Es kedves nem tudom hanyadik, ha akarnam megkaphatnam a 100.000 ftos ajandekot is, de mivel mult honapban kaptam 150.000 ftos telefont, ezert van bennem anngi joindulat-ami hozzateszem itt rengeteg emberben nincs- hogy meg sem emlitem nekik.

2014. nov. 7. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!