Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 15:44
51/54 anonim válasza:
50, ki vagy te hogy mások nevében nyilatkozol? Nagyon sokszor nem az a jó megoldás...
52/54 anonim válasza:
Szerintem ez a szülő hibája, így nagyon mást nem tud tenni, mint atbeszelni, hogy megtartja vagy elveteti. Szerintem az utóbbi célszerű, de ezt a tininek magától is be kellene látni
53/54 anonim válasza:
1. oké, eldöntheti hogy akar-e abortuszt. Ha igen, támogatom.
Ha nem, akkor befejezi a sulit, és keres azonnal munkát. Nem egyetem meg ez-az, mert van egy gyereKE, akit fel kell nevelniE. Nem nekem, neki! Amíg nem lesz bevétele, persze segítek neki, de nem tűrném el, hogy lébecoljon.
54/54 anonim válasza:
Nem tudom már megszámolni hány ilyen jellegű kérdés érkezett az elmúlt hetekben...én tényleg azt értem már hogy egy ember szórakozik ezen hogy mindig ilyen konkrétum nélküli kérdéseket tesz fel úgy hogy "szülők mit szólnátok ha tini lányotok terhes?" "szülők mit szólnátok ha lányotok bejelentené hogy leszbikus" "szülők mit reagálnátok ha felnőtt fiatok meleg lenne?"...és így tovább eskü a gyakorinak már ezeket ilyen spam törlésre kéne állítani mert miért kell mindig újra kérdezni ezeket mikor mindig tudjuk milyen reakciók lesznek itt?.-.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!