Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?
Hol következik abból, hogy a 14-17 éves gyereked megtartja a gyerekét, akkor 20 évig el kell látni az unokát?
Gyerek mellett is lehet iskolát végezni, és sikeresnek lenni.
Még személyes példát is tudnék mondani a baráti körömből.
Ne csináljunk már úgy mintha a gyerekkel megálna egy nő/lány élete.
33-vagyok.
Bocsánat elírtam. A legkisebb szült, nem a középső.
Mindenképp jobban, mintha azt jelentené be, hogy leszbikus.
(Ide lőjetek, 3,2,1...🤣)
Nekem az egyik lány barátom annó gyerek mellett tette le a fogtechnikust, szülői támogatással, azóta köszöni szépen önállóan és jólétben él.
Beszélhetünk itt a jó, és rossz példákról, de ez csakis bizalom kérdése.
Bízom e annyira a gyerekemben hogy rábízzak pár évet.
Annyira bizonytalan vagyok a gyerekemmel, hogy egy hibája már összedönti a kapcsolatunkat?
Megbízom e a neveltetésemben, hogy hadjam hogy irányítsa a gyerekemma saját életét.
Én jól neveltem a gyerekeim. Magabiztos és tetteikért felelőséget vállaló gyerekek, (azt nem mondom hogy felelőségteljesek, mert követnek el felelőtleségeket, de mindig vállalják a teljes felelőséget, és meg is oldják a problémájukat), bármikor rájuk bíznám ezt a döntést.
"Hol következik abból, hogy a 14-17 éves gyereked megtartja a gyerekét, akkor 20 évig el kell látni az unokát?
Gyerek mellett is lehet iskolát végezni, és sikeresnek lenni." Persze, százból egynek összejön. A maradék meg szül, és gyerek státuszban óhajt továbbra is létezni, zéró felelősséggel. Úgyhogy az esti mesét a szorgalmas, felelősségteljes kamasz mamikról tartsd meg annak aki elhiszi.
Tehát százból egynek összejön.
Akkor mégsem mese?
Persze, a legtöbb szülő nem tudatosan nevelte a gyerekét, sőtt 100-ból kb csak egy ember érzi magát sikeresnek.
Te írtad ki a koncertes kérdést is ma ugye?
Szerinted honnan tudom?
Ne írkáljatok már ki ilyen kamu kérdéseket, egyértelmű hogy te írkálod ki az összes ilyen mai kérdést, semmi hashtag, semmi megjegyzés, csak egy provokatív kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!