Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy fogadnátok ha a...

Szülők! Hogy fogadnátok ha a tini lányotok bejelentené hogy terhes?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 15:44
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
67%
Úgyhogy én a kamaszok előtt két lehetőséget látok: vagy nem ész nélkül kefél, és nem csináltatja fel magát (tudom, tudom, tabletta és gumi mellett szállja meg a szentlélek) vagy abortuszra megy. Ugyanis ha bevállalja a gyereket, kibaszik a szülővel tíz-húsz évre, és kibaszik a gyerekkel , puszta önzésből mikor más kontójára szül.
2021. okt. 15. 17:22
 32/54 anonim ***** válasza:
59%

Hol következik abból, hogy a 14-17 éves gyereked megtartja a gyerekét, akkor 20 évig el kell látni az unokát?

Gyerek mellett is lehet iskolát végezni, és sikeresnek lenni.

Még személyes példát is tudnék mondani a baráti körömből.

Ne csináljunk már úgy mintha a gyerekkel megálna egy nő/lány élete.

2021. okt. 15. 17:31
 33/54 anonim ***** válasza:
83%
Én nem örülnék neki. Kolléganőmön látom mit szenved szegény. 56 éves. 3 műszakban dolgozunk napi 10 órákat. Amióta a 16 éves lánya megszülte a babát, az anyja neveli, mert a lánya képtelen felkelni a kicsihez, hisztizik, mert nem tud moziba menni stb- Szó szerint ott hagyja a gyereket és lelép. Hiába mondja az anyja, hogy ő nyakára nem kell, de megsajnálja a picit, és foglalkozik vele. Viszont teljesen kimerült, a munkahelyen sír, hogy felnevelt 3 gyereket, ő már nem akar babázni.Másik 2 lánya diplomázik, jól tanulnak, van jövőképük. De a középső teljesen más. Pedig jól nevelték őket. Szóval nagyon nem brom amikor azt írják, hogy "szülőkként valamit elrontottam" Nem mindig a szülő rontja el a dolgot.
2021. okt. 15. 17:32
 34/54 anonim ***** válasza:
85%

33-vagyok.

Bocsánat elírtam. A legkisebb szült, nem a középső.

2021. okt. 15. 17:34
 35/54 anonim ***** válasza:
13%

Mindenképp jobban, mintha azt jelentené be, hogy leszbikus.

(Ide lőjetek, 3,2,1...🤣)

2021. okt. 15. 17:44
 36/54 anonim ***** válasza:
49%

Nekem az egyik lány barátom annó gyerek mellett tette le a fogtechnikust, szülői támogatással, azóta köszöni szépen önállóan és jólétben él.

Beszélhetünk itt a jó, és rossz példákról, de ez csakis bizalom kérdése.

Bízom e annyira a gyerekemben hogy rábízzak pár évet.

Annyira bizonytalan vagyok a gyerekemmel, hogy egy hibája már összedönti a kapcsolatunkat?

Megbízom e a neveltetésemben, hogy hadjam hogy irányítsa a gyerekemma saját életét.

Én jól neveltem a gyerekeim. Magabiztos és tetteikért felelőséget vállaló gyerekek, (azt nem mondom hogy felelőségteljesek, mert követnek el felelőtleségeket, de mindig vállalják a teljes felelőséget, és meg is oldják a problémájukat), bármikor rájuk bíznám ezt a döntést.

2021. okt. 15. 17:49
 37/54 anonim ***** válasza:
76%
Meglepődnék mert két fiam van.
2021. okt. 15. 17:49
 38/54 anonim ***** válasza:
78%

"Hol következik abból, hogy a 14-17 éves gyereked megtartja a gyerekét, akkor 20 évig el kell látni az unokát?

Gyerek mellett is lehet iskolát végezni, és sikeresnek lenni." Persze, százból egynek összejön. A maradék meg szül, és gyerek státuszban óhajt továbbra is létezni, zéró felelősséggel. Úgyhogy az esti mesét a szorgalmas, felelősségteljes kamasz mamikról tartsd meg annak aki elhiszi.

2021. okt. 15. 17:50
 39/54 anonim ***** válasza:
20%

Tehát százból egynek összejön.

Akkor mégsem mese?

Persze, a legtöbb szülő nem tudatosan nevelte a gyerekét, sőtt 100-ból kb csak egy ember érzi magát sikeresnek.

2021. okt. 15. 17:55
 40/54 anonim ***** válasza:
85%

Te írtad ki a koncertes kérdést is ma ugye?

Szerinted honnan tudom?

Ne írkáljatok már ki ilyen kamu kérdéseket, egyértelmű hogy te írkálod ki az összes ilyen mai kérdést, semmi hashtag, semmi megjegyzés, csak egy provokatív kérdés.

2021. okt. 15. 17:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!