Mit gondoltok az olyan szülőről, akinél "kérvényt" kellene benyújtani, hogy hazaköltözhessen a gyereke?
Egyedül él egy nagy házban, tele üres szobákkal. A lánya már említette, hogy szeretne hazaköltözni a 2 gyerekével és a férjével, hogy megtudják spórolni az elbérlet árát, mert házvásárlás előtt állnak, amit a szülő tud! De még csak említeni sem említi nekik.
Egy nagyszülőnek nem az lenne a legjobb, ha a közelében tudhatná a gyerekét és az unokáit?
Elsősorban neki akartam jót mert szüksége lett volna ránk abban az időben. Másodlagosan néztem magunkat.
Köszönjük, de nem akarunk senki nyakán maradni. Alkalmazkodtunk volna, ha kellett volna. De nem kell, így éljük tovább a kis életünket. :)
Kérdezz rá,abból még baj nem lehet,nem?
Lehet hogy ő csak megkérdezni nem akarja,mivel sajátot akartok venni.
A legjobb lenne, ha eladná az üres szobáktól tátongó házat, venne egy kisebbet, a maradék pénnzből meg segítene, de ez ugye fel sem merült benne.
Ezt lassan nagymamaként írom, ha ilyen helyzetben lenne a gyerekem, akkor én sem az összeköltözést favorizálnám, hanem a fentit tenném.
Te az ő bőrére akarsz spórolni, pedig neki eszében sem volt feláldozni magát újra értetek. Attól még lehet remek nagymama, hogy nem akar veletek élni. A jó kapcsolat egyik fontos feltétele, hogy a nap végén mindenki haza tud menni.
Én nem látom reális elvárásnak, hogy odaköltözzetek, ha amúgy meg van oldva a lakhatásotok. Keress más módot a tőkegyűjtésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!