30-40 éve se volt jellemző hogy tizenévesen férjhez mentek. Igaz az se hogy negyvenen túl szültek.
2021. okt. 10. 09:35
12/21 anonim válasza:
Anyukám 17 évesen ment férjhez apukámoz, bár ő sos menekült a bántalmazó családjától. Én 16 évesen lettem először szerelmes, 6 évig tartott, úgyhogy az nem lett a megbántam kategória. A húgom viszont tényleg az én ellenpéldám, akit pont arra használnak a fiúk amire, bár néha elgondolkodom rajta, hogy nem e ő használja a fiúkat :’D Neki fél év volt a leghosszabb kapcsolata eddig (28 éves) és mindig van éppen valakije.
Anyukád csak félt, alapvetően jogosan, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet nálad is belőle egy szép hosszú diákszerelem amire boldogan emlékszel majd vissza.
A lényeg, hogy ne add oda magad azonnal. Egy normális fiúnak aki tényleg többet akar ezzel mégjobban felkelted az érdeklődését, míg a másik típus odébbáll.
2021. okt. 10. 09:47
13/21 anonim válasza:
Lehet neki is ilen volt, de nem tilt, és ez még VALAMENNYIRE normális hog félt, régebben pedig más volt minden.
2021. okt. 10. 10:18
14/21 anonim válasza:
Persze, tanult a saját hibájából és nem akarja, hogy te is ugyanazokat a hibákat elkövesd. Egy szülőnek valahol belül célja kell legyen, hogy a gyereke nála jobb legyen
2021. okt. 10. 10:29
15/21 anonim válasza:
leszek a barátod egye fene, hova írjak anyudnak h bemutatkozzak? xd
2021. okt. 10. 11:07
16/21 anonim válasza:
Ez kB olyan mint a legyen szép napod, vigyázz magadra... nem értem mi a problémád
2021. okt. 10. 11:18
17/21 anonim válasza:
Mert nyilván elrontott valamit és nem akarja, hogy te is elkövesd ugyanazt a hibát.
2021. okt. 10. 11:25
18/21 anonim válasza:
Gondolom tudja, hogy nagy Ribi vagy és azért.
2021. okt. 10. 11:30
19/21 anonim válasza:
#11...hol olvastad, hogy azt írtam, hogy tizenévesen mentek férjhez? Azt írtam, hogy korán...ami akár lehet tizenéves kor vége vagy a húszas évek eleje is. 10 voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!