Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha ilyeneket mond...

Mit tegyek ha ilyeneket mond nekem a saját anyám?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többet mondja hogy házasodjak már meg, méghozzá hogy úgyis öregszem, kissé pocakos vagyok, vegyem el az első lányt aki szeret engem, aztán a következő mondatával üti, hogy az sem számít ha nem szeretjük egymást, nagy szerelem is lehet, csak hollywoodi filmekben van. Hiába példálózok ismerősök unalmas házasságával direkt, áh, legalább ott vannak egymásnak ha baj van, egy feleség gondoskodna rólam (tisztára mint a középkorban) Amúgy tényleg rendetlen vagyok meg ilyenek de ha egyedül élek majd, nyilván hozzászokom hogy elpakoljak magam után. Ráadásul idegen helyen is aludtam és nem hagytam a zoknim az asztalon :) Gyerek témát is nyomatja: Az a dolgom hogy aranyos gyerekeket hozzak a házhoz :))) mintha egy tárgy lenne és az lenne az egyetlen dolgom hogy büszkévé tegyem a szüleimet akár a saját boldogtalanságom árán is. A pályaválasztásomba is bele akar szólni, legyek tanár mert a nyelvtanárok vagyonokat keresnek :))) meg sok szeretet kapok a gyerekektől. Ha tiltakozok, úgyis csak bölcsész vagyok, nem lehetek sikeres. (megjegyzés: a nyelvtanárok sem keresnek jól, egy pénztáros többet keres, és eszembe sincs ilyen gané munkát csinálni 40 évig, házasság meg gyerek sem kell nekem). Bocsi ha hosszú és összefüggéstelen, nagyon bosszús vagyok.

2021. jún. 9. 17:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy?
2021. jún. 9. 17:53
 2/13 A kérdező kommentje:
23F, hozzá kell tennem hogy vidékről
2021. jún. 9. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Költözz el, a telefont rátudod nyomni és látogatni sem kell csak ami kötelező majd akkor rájön
2021. jún. 9. 17:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Max a másik város lenne a megoldás de a nagyszüleim lakását én fogom örökölni ami15 percnyire van a szülői lakástól...
2021. jún. 9. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Akkor azt add el..🤦🏼‍♀️
2021. jún. 9. 18:10
 6/13 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem anyad ezzel finoman jelezni akarja, hogy elkoltozhetnel, onallosodhatnal mar vegre. Bar jobb lenne az oszinteseg, de vannak ilyen emberek, akik csak celozgatnak.

Amugy meg kit erdekel, hogy mit fogsz orokolni 30 ev mulva?

Hivatalosan nem is te vagy az orokos, hanem a nagyszuleid gyerekei.

Na meg el is lehet am adni, vagy kiadni, ha nem akarsz ott elni.

2021. jún. 9. 18:11
 7/13 A kérdező kommentje:
#6, azért sajnos nem 30 év múlva halnak meg a nagyszüleim, ha kilencven évesek. És ha én vagyok a végrendeletben kijelölve, akkor igen, mivel a szüleimnek nagynéniknek van saját házuk...
2021. jún. 9. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
97%

Jo, akkor lesz egy lakasod valamikor, tok jo, de akkor sem ertem, hogy jon ez ide, meg miben akadalyoz az orokles :D

Elkoltozni nyugodtan lehet mar most is, ha nem birsz mar otthon elni.

2021. jún. 9. 18:19
 9/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy a terv hogy oda fogok költözni, de a legjobb az lenne ha más városba vagy országba...
2021. jún. 9. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez a terv..Na de kinek a terve? A saját életedet saját magadnak kell tervezned, költözz oda, ahova te szeretnél, ne oda, ahova mások mondják.
2021. jún. 9. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!