Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen napolajat/naptejet...

Milyen napolajat/naptejet használtok? Nem a legolcsóbbat szeretném szóval nem valami saját márkás vackot. Ilyeneket ne is vegyetek, pláne gyerekeknek.

Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen árkategóriára gondolsz, de en niveát használok, és teljesen jó. Ha ez már vacaknak minősül, akkor bocsi.
2020. júl. 23. 22:47
 2/11 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Pedig a Rossmann sajátmárkásai elég jók. Nyilván aki teheti kenegesse magát 7 ezer forintossal, mert az jobban bírja a fényterhelést, nézz be egy Clinique boltba, vannak jó arcra valóik. Úgy emlékszem pont nekik van 45 faktoros UVA elleni krémjük.
2020. júl. 23. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Lancaster termékek elég jók, ha van 8000-10.000 Ft-od egy naptejre.
2020. júl. 23. 23:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Bírom mikor nem akar hígított semmire nem jó olcsó cuccokat venni az ember, akkor jönnek a másik véglet felső kategóriával. Nem, a kettő között is vannak nagyon szuperek.

Ha valaki azt hiszi hogy fele vagy negyed áron ugyanolyat megkap az mire gondol? Ugyanazt fele pénzből nem lehet kihozni ergo nincsenek benne olyan anyagok ami kellene hogy legyen, ez minden saját márkásra érvényes, tesco, auchan, sm, rossmann, coop stb

2020. júl. 24. 06:46
 5/11 Miss Endzsi ***** válasza:
77%
Összetevő listát megtalálja az ember, az alapján tájékozódni nem szégyen.
2020. júl. 24. 10:18
 6/11 Miss Endzsi ***** válasza:
Vegyél Biodermát, alapozónak pedig használd ezt, én is ezt fogom megvenni, a cink oxid végett. https://www.youtube.com/watch?v=vkq3jEzOZ34
2020. júl. 24. 10:25
 7/11 Miss Endzsi ***** válasza:
Ez pedig hozzávaló alap tej. [link]
2020. júl. 24. 10:40
 8/11 Miss Endzsi ***** válasza:
Persze csak ha nem bánt az Octocrylene jelenléte.
2020. júl. 24. 10:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Testre most egy eucerines fényvédőt, arcra meg koreai fényvédőkkel kísérletezek. Jelenleg egy Purito-sat használok és ez magasan a legjobb, amit próbáltam. Pedig volt már jópár előtte, de ettől végre nem lesz fehér az arcom még ideiglenesen se, nem érzem, hogy rajtam lenne egy plusz réteg, nem ragacsos, nem lesz tőle borzasztó zsíros, fényes az arcom pár óra után és az összetevői is szuperek. Sminkelni is tökéletesen tudok rá, tényleg olyan kb, mintha csak egy arckrémet kennék fel, pedig 50 faktoros. Ez nem egy vízálló, strandoláshoz való változat, a hétköznapokra használom. Egyetlen hátránya, hogy rendelni kell, de ha ez nem probléma, akkor ajánlom. Az eucerines meg a gyógyszertárból van, ha strandoláshoz kéne, akkor azt is innen venném, mert ott nem számít, ha nem néz ki tökéletesen a bőröd.
2020. júl. 24. 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Honnan kellene kitalálni, hogy neked mi számít nem vacaknak meg nagyon drágának? Azt nem írtad, hogy középkategóriást keresel, gondolatolvasó meg nem vagyok sajnos.

Amúgy lehet ugyanolyan jó a sajátmárkás is, mint egy középkategóriás, mivel nincs reklámköltség, nem kell a márkát megfizetni. Nem azon a pár száz Forinton fog múlni az összetevőlista, ami mondjuk a Nivea meg a saját márka között van. Volt Mülleres dolgozóként én használok Lancastert is, meg a jó saját márkás termékeket is. El kell olvasni az összetevő listát.

Középkategóriásból ami jó, az a Madara, natúr fényvédőik vannak.

2020. júl. 24. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!