Milyen napolajat/naptejet használtok? Nem a legolcsóbbat szeretném szóval nem valami saját márkás vackot. Ilyeneket ne is vegyetek, pláne gyerekeknek.
Bírom mikor nem akar hígított semmire nem jó olcsó cuccokat venni az ember, akkor jönnek a másik véglet felső kategóriával. Nem, a kettő között is vannak nagyon szuperek.
Ha valaki azt hiszi hogy fele vagy negyed áron ugyanolyat megkap az mire gondol? Ugyanazt fele pénzből nem lehet kihozni ergo nincsenek benne olyan anyagok ami kellene hogy legyen, ez minden saját márkásra érvényes, tesco, auchan, sm, rossmann, coop stb
3-as vagyok. Honnan kellene kitalálni, hogy neked mi számít nem vacaknak meg nagyon drágának? Azt nem írtad, hogy középkategóriást keresel, gondolatolvasó meg nem vagyok sajnos.
Amúgy lehet ugyanolyan jó a sajátmárkás is, mint egy középkategóriás, mivel nincs reklámköltség, nem kell a márkát megfizetni. Nem azon a pár száz Forinton fog múlni az összetevőlista, ami mondjuk a Nivea meg a saját márka között van. Volt Mülleres dolgozóként én használok Lancastert is, meg a jó saját márkás termékeket is. El kell olvasni az összetevő listát.
Középkategóriásból ami jó, az a Madara, natúr fényvédőik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!