Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért pont a szakadó esőbe...

Miért pont a szakadó esőbe kell randira menni?!

Figyelt kérdés
21 éves lányom a szakadó esőben áll neki randizgatni. Elvileg kinti randi, kocsival mentek a dunapartra. Mert xy most ér rá, ne szóljak bele. De rendesen fel volt öltözve mintha Szibériába ment volna így biztos vagyok benne, hogy tényleg kinti a dolog, meg a fickó másik városba lakik
2021. okt. 6. 20:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj bele neki.
2021. okt. 7. 10:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
azt hittem a kérdező maga a lány.Kiderült,hogy kérdező nem a lány aki randira megy,hanem al ány édesanyja. most ér rá barátja pasija fiuja.nem tehetnek rola,hogy az égiek nincsenek velük és szar esős idő van. te hogy öltözöl föl ilyen időbe kérdező: lányodat ne fétlsed tud magára vigyázzni,felnőtt érett nő.nagy lány
2021. okt. 7. 12:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

10

Ez így igaz. Jól látod.

Nálam sokszor eső se kellett hozzá hogy ne legyen randi. Szimplán csak nem jött el.

Na de szólni a marhának ne ácsorogjon ott úgyse megyek aaa az nem.

Aztán mikor kérdőre vontam, még neki állt feljebb...

2021. okt. 7. 16:14
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Közöd? Semmi.

Egyébként, nőként írom, ha valaki azért mondja le a randit, mert esik, vagy havazik, akkor ott be is fejezem vele, mert hisztis kiskölyök.

2021. okt. 8. 08:55
 25/28 anonim ***** válasza:

22

Micsoda felismerés... 😅🤣🤣🤣

Ehhez mennyi időre volt szükséged?😊

Én már a kiírt kérdésnél levágtam.

2021. okt. 8. 09:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kvasok hisztispcsa van. Olyan is van hogy a szüleivel viteti magát randira. Ha vmi nem úgy van ahogy nagysága akarja nekiáll toporzékolni.

Online társkeriken hemzsegnek az ilyenek.

2021. okt. 8. 09:43
 27/28 anonim ***** válasza:

25

Kérdes alatt írja is h a lányáról van szó

2021. okt. 8. 09:45
 28/28 anonim válasza:
100%

A rettenthetetlen jut erről az eszembe: amikor William Wallace a szakadó esőben viszi lovagolni Murron-t, a szülők tiltakozása ellenére.

https://www.youtube.com/watch?v=jxbvHg6a3sM

2021. okt. 8. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!