Miért pont a szakadó esőbe kell randira menni?!
Figyelt kérdés
21 éves lányom a szakadó esőben áll neki randizgatni. Elvileg kinti randi, kocsival mentek a dunapartra. Mert xy most ér rá, ne szóljak bele. De rendesen fel volt öltözve mintha Szibériába ment volna így biztos vagyok benne, hogy tényleg kinti a dolog, meg a fickó másik városba lakik2021. okt. 6. 20:32
11/28 anonim válasza:
A "fickó" nyilván nem ma írt rá a lányodra a másik városból, hogy esik az eső, randizzunk, hanem előre meg volt beszélve. Minek mondják le az eső miatt, nem óvodások.
12/28 anonim válasza:
Kocsival mentek a dunapartra, majd a kocsiban dugnak. Más kérdés?
13/28 anonim válasza:
Akkor randizik amikor jónak látja.
Tényleg ne szólj bele.
14/28 anonim válasza:
Kedves Mama/Papa, ha kombival van a fiatalember akkor legalább nem otthon kell hallgatni a tapsolást!
15/28 anonim válasza:
Savanyú a szőlő? Ráadásul esőbeN, nem pedig esőbe.
16/28 anonim válasza:
Voltam olyan szerelmes, hogy egy tornádó sem tarthatott volna vissza a másiktól. A szüleim állandóan tiltották a fiúktól, hogy csak fel ne vigyek egyet se, ne randizzak, mindenkiben találtak kifogást. Végül 22 évesen találtam rá arra, akivel lassan 10 éve együtt élek is igen, esőben, hóban is találkoztunk, órákon át vizesen sétáltunk, beszélgettünk, szexeltünk a szabadban(autó híján, tiltás miatt hóban, vadászlesen, búzamezőn, kilátó, kulcsosházban stb). 21 évesen felnőtt már. A séta az esőben az egyik legszebb, legromantikusabb dolog tud lenni, ketten egy ernyő alatt. Fogadd el, csak azt tudod, de jobb, ha még tudja veled osztani. Én a mai napig nem tudom anyámmal és nem lett igaza, jó emberrel élek. De ha tévedtem volna is, minden embernek kijár megtapasztalni ezeket.
18/28 anonim válasza:
Saját tapasztalatból annyit mondhatok, hogy örülök, ha egy hónapban 2 szabadnapot tudok szakítani randizásra, nem még az eső miatt lemondani.
19/28 anonim válasza:
Hidd el mikor 17 voltam es a parommal volt az elso randim anno..2°C ba szakado onos esobe szelbe stb..olyan szerelmesek voltunk akkor is (most is :P ) hogy pont szårtam bele hogy anyam az ajtoba konyorgott h ne kinn legyunk.
Aztan annyira faztunk hogy 2 nap ismeretseg utan kenytelen voltam bemutatni mert kinn megfagytunk. Es utanabemutatott o is engem ra 3 napra a szuleinek.
Mert olyan Qva hideg volt kinn! Anyam annyira feltett meg a derekam h ne fazzon fel stb hogy o konyorgott h menjunk be a szobamba 😂😂
Jo is volt amugy 😍😍😍😍
20/28 anonim válasza:
#16 😍😍😍😍😍 EZzzzzz olyan romantikus!!!! 🤩🤩🤩🤩🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!